Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 03 10

Šokti veržęsi „Boney M“ ir Chriso Normano gerbėjai „Žalgirio“ arenoje pasipriešino apsauginių draudimui

Legendinės grupės „Boney M“ koncertas, ketvirtadienio vakarą vykęs Kauno „Žalgirio“ arenoje, virto savotiška revoliucija – tiek atlikėjai, tiek grupės gerbėjai pasipriešino apsaugos darbuotojų draudimui šokti arčiau scenos. Antroji koncerto dalis publikai buvo sėkmingesnė – ne tik skambėjo gerai žinomos Chriso Normano dainos, bet jau buvo galima ir šokti prie scenos.

Nuo pirmųjų minučių „Boney M“ ketveriukė „griebė jautį už ragų“ – koncertą pradėjo itin populiariomis savo dainomis „Sunny“ ir „Holiday“. Dainininkai nuolat kalbino publiką, ragino kartu dainuoti. 

Skambant „Belfast“ kūriniui, paskelbusiam pasirodymo vidurį, vienas iš „Boney M“ gerbėjų išdrįso prieiti arčiau prie scenos. Tačiau, nepasibaigus dainai, apsauga jam liepė atsisėsti į savo vietą. Tai pastebėję dainininkai angliškai kreipėsi į apsaugos darbuotojus su prašymu leisti publikai linksmintis.

Reaguodamos į tai dvi pirmoje eilėje įsitaisiusios merginos pakilo iš savo vietų ir ėmė šokti. Tačiau jos taip pat buvo pasodintos ant kėdžių.

Kiek pyktelėję atlikėjai vėl kreipėsi į apsaugą ir ėmė raginti publiką linksmintis. Viena iš dainininkių Maizie Williams nulipo nuo scenos ir beveik viso kūrinio metu buvo salėje, greta žiūrovų.

Padrąsinti žmonės kilo iš savo vietų ir tarpuose tarp eilių ėmė šokti. Deja, apsauga prieiti prie scenos arčiau prieiti neleido. Keli drąsiausi šokėjai iš salės buvo išvesti apsaugos darbuotojų, kurie, akivaizdu, griežtai laikėsi šiam koncertui nustatytų tvarkos taisyklių. 

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Boney M
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Boney M

„Boney M“ pasirodymas tarsi nukėlė publiką trisdešimt ar net keturiasdešimt metų atgal. Tiek dainos, tiek aprangos stilius atitiko septintąjį dešimtmetį. Ryškios raudonos suknelės, blizgučiai, akiniai nuo saulės, žvynelių švarkai, disko stiliaus judesiai – tokie scenoje buvo „Boney M“ nariai. 

Nesudainavę nė vienos lyrinės dainos atlikėjai desertui paliko savo superhitą „Rivers of Babilon“. Nors „Boney M“ tikėjosi, kad vieno biso užteks, publika dainininkų nuo scenos lengvai nepaleido. 

VIDEO: Legendinės grupės„ Boney M“ koncerto „Žalgirio“ arenoje akimirkos

Antroji koncerto dalis publikai buvo sėkmingesnė – ne tik skambėjo gerai žinomos dainos, bet buvo galima ir šokti prie scenos. Tiesa, prieš tai gerbėjų lauktam Chrisui Normanui teko sudainuoti keletą kūrinių bei garsiai pareikšti, jog jis gerbėjus nori matyti iš arti. 

Tam, kad įrodytų savo ketinimų rimtumą, jis visą grupę pakvietė prieiti arčiau krašto. Apsaugos darbuotojai šįkart gerbėjų nevaikė, o tik saugojo, kad niekas iš gerbėjų arti dainininkų neprisibrautų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Chris Norman
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Chris Norman

Aktyviausi koncerto dalyviai nelaukė pakartotinų raginimų, skubėjo prie scenos, mobiliais telefonais darė asmenukes bei filmavo garsiojo atlikėjo pasirodymą. Nors Chriso Normano repertuare buvo ir lėtesnių kūrinių, publika liko prie scenos ir į savo vietas nebegrįžo.

Dainininkui taip pat prireikė ne vieno biso, kol prisiminimų ir muzikos užvaldyti gerbėjai ėmė skirstytis iš „Žalgirio“ arenos. 

VIDEO: Chris Norman koncertas „Žalgirio“ arenoje Kaune

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius