Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 24

„Sun Francisco“ nauja daina nukels į vintažiškai „čežančius“ paauglystės laikus

Alternatyvios pop muzikos duetas „Sun Francisco“ pristato naują vaizdo klipą dainai „Happy Pretty“. Klipas, kaip ir pati daina – ryškus, smagus, nukeliantis į nerūpestingus, vintažiškai „čežančius“ paauglystės laikus. Laikus, kai jautėmės laisvi, bebaimiai, be priežasties laimingi ir nuo ryto iki vėlaus vakaro laiką leidom su draugais.
„Sun Francisco“
„Sun Francisco“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Vaizdo klipą nuo pirminės idėjos iki galutinio rezultato kūrė patys atlikėjai. Nostalgijos jame netrūksta – čia ir gausybė senų Britney Spears plakatų, žurnalų ir kompaktų, originali Šarūno Marčiulionio NBA žaidėjo kortelė, vienas pirmųjų Lietuvoje pardavinėtų mobiliųjų telefonų, vienintelis Nepriklausomybės metais Lietuvoje gamintas muzikinis sintezatorius Venta Ele-10 ir kt.

Asmeninio archyvo nuotr./„Sun Francisco“
Asmeninio archyvo nuotr./„Sun Francisco“

„Paauglystės laikus dabar nori nenori primena tada klausyta muzika, dėvėti drabužiai, batai, tų laikų žaidimai, daiktai ir pan., – pasakoja dueto nariai Giedrė ir Maksas. – Šiuos nostalgiškuosius rekvizitus „žvejojome“ visai ne trumpai – tėvų namuose, sendaikčių parduotuvėse, skolinomės iš senų ir naujų draugų. Labai norėjosi tą ypatingai pozityvų praeities blyksnį sugauti kiekviename klipo kadre.“

Nuoroda į vaizdo klipą:

VIDEO: Sun Francisco – Happy Pretty (Official Video)

Nusikelti į praeitį duetui padėjo ir visą klipo idėją svariai (pa)rėmė tokie vintažo meistrai kaip neseniai atgimęs legendinis lietuviškos sportinės avalynės gamintojas „Inkaras“, internetinė stilingų dėvėtų rūbų parduotuvė „Hot Milk“ ir virtualus lietuviškų elektroninių muzikos instrumentų muziejus-galerija Sintezatorius.lt. „Dėka tokių partnerių mums pavyko ir patogiai jaustis, ir stilingai atrodyti, ir visiškai išpildyti klipo sumanymą“, – sako atlikėjai.

Daina „Happy Pretty“ yra iš debiutinio balandį išleisto „Sun Francisco“ albumo „Alternate Reality“, o šiuo metu muzikantai darbuojasi prie antrojo albumo, kuriame skambės dainos lietuvių kalba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius