Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 06 23

„The Chemical Brothers“ pristato naują, drauge su St.Vincent įrašytą dainą „Under Neon Lights“

Liepos viduryje devintąjį studijinį albumą „Born In The Echo“ išleisiantis britų duetas „The Chemical Brothers“ intriguoja savo gerbėjus. BBC radijo stoties „Radio 1“ eteryje pirmadienį elektroninės muzikos grupė pristatė savo naują dainą „Under Neon Lights“.
„The Chemical Brothers“
„The Chemical Brothers“ / Grupės archyvo nuotr.

Drauge su atlikėja Anne Erin Clark, geriau žinoma sceniniu St.Vincent vardu, įrašytas kūrinys jau spėjo sulaukti muzikos kritikų vertinimų.

„The Chemical Brothers“ jau spėjo susukti ir minimalistinį vaizdo klipą, kuriame keturias su puse minutės trunkančioje dainoje raibuliuoja mėlynos spalvos neoninės geometrinės figūros. „Tai yra unikali svaiginanti psichodelinė patirtis“, – apie naują grupės darbą kalbėjo drauge su muzikantais dirbantis režisierius Adamas Smithas.

Įvertinti naują kūrinį galite čia:

VIDEO: The Chemical Brothers - Under Neon Lights

Šiuo metu jis drauge keliauja su vienu iš „chemikalų“ Tomu Rowlandsu – jiedu grupės koncertiniame ture pristato naująjį, kol kas dar tik pasirodysiantį albumą. Kitas dueto narys Edas Simonsas šiose gastrolėse nedalyvauja.

Visai neseniai „The Chemical Brothers“ koncertavo ir Lietuvoje, birželio 13 dieną jie surengė koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje.

TAIP PAT SKAITYKITE:  „The Chemical Brothers“ jau Vilniuje: žada dviejų valandų šou, o iki jo aplankys miestą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius