-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius išpildė mamos svajonę

Grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius šį šeštadienį pasirodys LNK projekto „Muzikinė kaukė“ komisijoje, trumpam pakeisdamas išvykusį Jeronimą Milių.

„Puikiai žinau šį projektą, nes jį labai mėgsta mano mama. Ji dažnai klausdavo, ar manęs nekviečia tapti „Muzikinės kaukės“ komisijos nariu. Ir štai, mano mamos svajonė išsipildė, aš būsiu „Muzikinėje kaukėje“, – šypsosi Vaidotas Valiukevičius.

Ne vieną kartą „Muzikinėje kaukėje“ buvo įkūnytas ir pats Vaidotas. Pavyzdžiui prieš keletą metų jį įkūnijo Katažina, praėjusiame sezone – Simona Nainė. „The Roop“ įkūnijimai buvo net keli.

Rolla Media nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka
Rolla Media nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka

„Mačiau, kaip mane įkūnijo, vos pasirodžius laidai iškart gaunu daug žinučių ir video, nuorodų, tai neįmanoma to praleisti. Į save žiūrėti yra įdomu ir keista, aš stebiu grimą, kaip mane mato kiti, bandau įsivaizduoti, kiek laiko užtrunka paslėpti dalyvių plaukus. Bet įkūnijimai buvo padaryti labai vykusiai, žiūrėjau su šypsena, nes įkūnyta fainai, darbščiai, nuoširdžiai“, – pasakoja Vaidotas.

Praėjus trims „Muzikinės kaukės“ laidoms dešimt projekto dalyvių jau po truputį apsipranta projekte ir vis mažiau jaučiamas jų jaudulys scenoje. Vis tik, vos per vieną savaitę įsikūnyti į ryškiausiu Lietuvos ir pasaulio atlikėjus yra tikrai nelengva.

„Man pasirodė, kad visi dalyviai yra labai įsitraukę į projektą, labai pasiruošę. Nebuvo nei vieno, kuris atėjo pusiau pasiruošęs, kažko nepažiūrėjęs, neįsigilinęs. Toks ir įspūdis, visi dalyviai ne tik talentingi, smagūs, bet ir labai darbštūs“, – įspūdžiais po filmavimų dailinasi Vaidotas.

Rolla Media nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka
Rolla Media nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka

Grupės „The Roop“ lyderis džiaugiasi, kad jų daina „Simple Joy“ jau žengia per milijono peržiūrų slenkstį, yra grojama užsienio šalių radijo stotyse ir jos populiarumas tik auga. Grupės nariai įrašinėja naujas dainas ir derina vasarą laukiančių pasirodymų grafiką, laukia nemažai koncertų, kuriuose galės susitikti su savo klausytojais.

Šį šeštadienį Vaidotas kartu su kitais komisijos nariais – Livija Gradauskiene, Toma Vaškevičiūte ir Dainiumi Kazlausku stebės dešimt įkūnijimų, kuriuos paruošė „Muzikinės kaukės“ dalyviai. Operos solistas Antanas Zakarauskas taps Edmundu Kučinsku, Keitė Arai – Jennifer Lopez, Liepa įkūnys Billie Eilish, Andrius Bialobžeskis šėls kaip Samas iš grupės „Bix“, Skaistė visus nustebins išraiškingu Nancy Sinatros įkūnijimu, Sandra įkūnys Danutę Neimontaitę, Šarūnas atliks į Gineso rekordų knygą įrašytą reperio Eminem kūrinį, Sidui burtai lėmė įkūnyti grupę „Jonis“, Monika Mėčiūtė taps Monika Liu, o Dovi Mi įkūnys Eurovizijos konkurso nugalėtojus, grupę „Maneskin“.

Nepraleiskite „Muzikinės kaukės“ šį šeštadienį 19.30 val. tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius