Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 22

V.Matačiūnaitė-Sunday Afternoon pristato rytietiškomis spalvomis tapytą dainą

Sunday Afternoon slapyvardžiu pasivadinusi žinoma Lietuvos dainininkė, muzikos kūrėja bei būsima diplomuota aktorė Vilija Matačiūnaitė pristato dar vieną naują-seną savo kūrinį „Part of Me“.
Sunday Afternoon
Sunday Afternoon / Ignas Maldus nuotr.

Jau dvejus metus Vilija studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Klaipėdos fakultete aktorinį meną, o vasaras leidžia skaitydama, rinkdama bei kurdama medžiagą būsimiems spektakliams, repetuodama su „Æmotion Theatre“ grupe. Nors didžiąją laiko dalį atima teatro studijos, atlikėja toliau tęsia muzikinę veiklą ir stebina naujais skambesiais.

„Pristatomą kūrinį „Part of Me” sukūriau seniai, dar 2012 metais, vaikštinėdama žmonių spūsčių nusėtomis Londono gatvėmis, paskendusi tarpkultūrinėje ekstazėje, užliūliuota rytietiškų kvapų ir spalvų margumynų. Visa tai išgirsite dainoje: energija, didmiesčio monotonizmas ir ritmas, su kuriuo tiesiog plauki pasroviui,” – pasakoja Sunday Afternoon.

Dėl kokių priežasčių „Part of Me“ pasirodo būtent dabar – neaišku. Matyt, daina laukė savo laiko, vietos ir formos. Sunday Afternoon kartu su prodiuseriu Saxtone (Vitalijus Rodevičius) šiandien pristato ieškojimų rezultatą: jie vėl besimėgaudami eksperimentuoja ir tikisi rasti kelią į klausytojų dvasios gelmes, hipnotizuojančiais rytietiškais skambesiais.

Kaip teigia pati Sunday Afternoon, lėtai, bet užtikrintai renka būsimo albumo, kuriam jau turi pavadinimą, dainas.

VIDEO: Sunday Afternoon - Part of Me (FULL Extended)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius