Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2017 08 11

„Vampyrų“ porelė Nikki Reed ir Ianas Somerhalderis susilaukė dukters

Aktoriai Nikki Reed (29 m.) ir Ianas Somerhalderis (38 m.), labiausiai žinomi dėl savo sukurtų vampyrų vaidmenų kine ir televizijoje, tapo tėvais: jiems gimė dukra.
Nikki Reed ir Ianas Somerhalderis
Nikki Reed ir Ianas Somerhalderis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„People“ praneša, kad jų pirmagimė gimė dar liepos 25 dieną, antradienį, 10.26 val. ryto.

Mergaitę tėvai pavadino neįprastu vardu – Bodhi Soleil. Bodhi vardu savo atžalas yra pavadinusios ir kelios kitos garsenybės, tačiau – sūnus, o ne dukras.

Žinia apie aktorių šeimos pagausėjimą pasklido praktiškai tuo pačiu metu, kai pasirodė naujas žurnalo „Fit Pregnancy and Baby“ numeris su nėščia Nikki Reed ant viršelio. Šiame interviu, kurį davė dar prieš gimdymą, aktorė sakė su vyru sutarusi pasidaryti tylos mėnesį gimus vaikeliui, t.y. tiek laiko nebendrauti su visiškai niekuo, nepriimti lankytojų ir skambučių – pilnai atsiriboti nuo aplinkinio pasaulio.

„Instagram“ nuotr./Ianas Somerhalderis ir Nikki Reed
„Instagram“ nuotr./Ianas Somerhalderis ir Nikki Reed

„Pasiliksime kūdikio pirmą (gyvenimo) mėnesį vien tik sau, – sakė ji. – Tik mes trys, jokių lankytojų, ir mes taip pat išjungsime savo telefonus, tad nesitikėkite, kad eis su mumis susisiekti... Nesusigrąžinsi atgal tų 30 dienų ir mes norime jose pilnai dalyvauti.“

Tame pačiame interviu Nikki Reed taip pat sakė, kad su vyru pasirinko iš anksto nežinoti, kokios lyties kūdikio laukiasi, nes tai – „didžiausia ir vienintelė tikra staigmena tavo gyvenime“.

Populiaraus serialo „Vampyro dienoraščiai“ („The Vampire Diaries“) žvaigždė ir „Saulėlydžio“ („Twilight“) sagos filmuose vampyrę įkūnijusi Nikki Reed susituokė 2015-ųjų balandžio 26-ąją Santa Monikoje, leidžiantis saulei. Amžiną meilę jiedu vienas kitam prisiekė po nė metų netrukusios draugystės – pora jie tapo 2014-ųjų vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje