Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 08

Vilniuje koncertuos ekstravagantiškasis IAMX

Industriniame rajone įsikūręs menų fabrikas „Loftas“ vasario 2-ąją kviečia visus palinguoti pagal lyriškas gotiškas natas drauge su ilgai lauktu svečiu iš Jungtinės Karalystės – IAMX.
IAMX
IAMX / Gretchen Lanham nuotr.
Temos: 2 „Loftas“ IAMX

Ekstravagantiškasis muzikantas Chrisas Corneris, kitaip žinomas kaip IAMX, pristatys naują albumą „Alive In New Light“, kuris nupiešia išties jautrų atlikėjo portretą.

Dar gruodžio viduryje pristatęs singlo „Mile Deep Hollow“ muzikinį klipą, menininkas teigė praėjęs tikrą pragarą tam, kad atskleistų sakralų savo paties vidinį atgimimą, kuris poetiškai vaizduojamas naujausiame Chriso kūrinyje.

VIDEO: IAMX - 'Mile Deep Hollow' (Official Video)

Ši daina giliai paliečia tamsiausias sielos kerteles bei puikiai apibrėžia C.Cornerio vidinius demonus, su kuriais jam teko kovoti ne vienerius metus. Pats muzikantas kūrinį laiko Ode, kurią jis skiria visiems savo gerbėjams, kurie palaikė jį sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis.

Singlas neliko nepastebėtas britų televizijos „ABC TV“ serialo „How To Get Away With Murder“ kūrėjų, kurie IAMX dainą įtraukė į savo garso takelius bei sutiko, kad „Mile Deep Hollow“ yra viena geriausių atlikėjo iki šiol sukurtų dainų.

Vaizdo klipas parodo eklektiškai turtingą vizualinę kelionę po vidinį IAMX pasaulį, o teatrališkai mįslingos šviesos ir tamsos kovos žiūrovus nubloškia į transo būseną, kur kiekvienas tampa C.Cornerio ego mirties liudytoju.

Atgimęs ir išgyvenęs naujas šviesas, IAMX atkūrė pažeidžiamumą ir prasmę tiek savyje, tiek aplinkiniame pasaulyje.

Dainos žinutė šlovingai atskleidžiama paskutiniuose klipo kadruose, kuomet C.Corneris sudaužo stiklinę sieną, kuri taip ilgai jį skyrė nuo realybės.

Ilgai lauktas IAMX koncertas vyks šių metų vasario 2-ąją, menų fabrike „Loftas“, kur kiekvieną iš atėjusių užvaldys muzikiniai išgyvenimai ir tamsiosios pusės prisijaukinimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius