Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 18

Vilniuje stoties rajone – trys ypatingi koncertai

Vilniaus stoties rajone, skirtingiems muzikos žanrams dedikuotoje, festivalių namų erdvėje – „Line Up“, tris vakarus iš eilės: ketvirtadienį, penktadienį bei šeštadienį įvyks trys ypatingi koncertai, kuriuose pagrindinis dėmesys skiriamas alternatyvios muzikos atlikėjams: „DDL PLK“, „Fused trio“, Lukui Pilkauskui bei Cheri, Vanilla ir Dodomundo!
Vanilla, Dodomundo
Vanilla, Dodomundo / Asmeninio albumo ir Visvaldo Morkevičiaus nuotr.

Ketvirtadienio vakarą, prie bėgių, rinksis naujų skambesių ir įspūdžių Lietuvos muzikos padangėje ieškantys melomanai, nes į „Line Up“ sceną žengs grupė „DDL PLK“, kurie kartu su „Fused Trio“ pristatinės naujai išleistą albumą – „Cotton Cuds Candy“.

„Tai pirmasis mūsų albumas, kuris stilistiškai gal net kiek juokingas, nes žmonės, kurie mėgstą džiazą, mus dažnai laiko „metalistais“, o štai sunkesnės muzikos klausytojai mus laiko – „džiazistais“. Ir nors mūsų muzika yra pilnai instrumentinė, žmonės tvirtina, kad koncertų metu pavyksta perduoti emocijas ir šiurpuliukus, tad labai tikimės, kad tai pavyks ir šįkart!“, – apie koncertą pasakoja grupių nariai.

DDL PLK – Vagis:

VIDEO: DDL PLK - Vagis

Penktadienis taip pat bus dedikuotas muzikiniams atradimams, ir „Line Up“ scenoje gyvai bus galima susipažinti, su jaunosios kartos dainų autoriumi bei atlikėju – Luku Pilkausku, kuris daugeliui klausytojų tapo didžiu atradimu, šiais metais pristatęs savo debiutinį minį albumą – „Sodų dainos“. Koncertas Vilniuje, žada būti ypatingas, nes jo metu Lukas Pilkauskas savo debiutinį albumą pristatys akustiškai.

Asmeninio albumo nuotr./Lukas Pilkauskas
Asmeninio albumo nuotr./Lukas Pilkauskas

„Pirmą kartą savo albumą atliksiu visiškai akustiškai – nenaudosiu foninės muzikos, nebus playback‘o bei jokių papildomų instrumentų. Koncertas atskleis, kaip skambėjo mano dainos savo pradinėje formoje, jų kūrybos metu. Manau, kad bus labai jaukus ir kamerinės nuotaikos pasirodymas!“, – pasakoja Lukas Pilkauskas.

Lukas Pilkauskas – Išvažiavau:

VIDEO: Lukas Pilkauskas - Išvažiavau

Šeštadienį scenoje, jau ne vieną kartą rengta renginių serija – „Girls Power“ dedikuota Lietuvos muzikos kūrėjoms bei atlikėjoms, šįkart scenoje daug judesio žada viena ryškiausių repo atlikėjų Viktorija Vyšniauskaitė-Cheri.

„Savo pasirodymus stengiuosi kiekvieną kartą keisti, tobulinti ir padaryti juos geresnius, nei prieš tai buvo. Šiam šeštadieniui savarankiškai ruošiu choreografiją, kas man yra visiškai nauja, tad tikrai galiu pažadėti, kad scenoje bus daug judesio! Pasirodymų metu aš pasakoju savo istoriją, dalinuosi savo pasauliu, bet svarbiausia man, kad atėję žmonės gerai jaustųsi ir galėtų atsipalaiduoti!“, – kalba Viktorija Vyšniauskaitė-Cheri.

Asmeninio albumo nuotr./Cheri
Asmeninio albumo nuotr./Cheri

Šeštadienį „Line Up“ scenoje ir šokėja, choreografė bei performerė – Vanilla bei Dovilė Stalioraitytė publikai žinoma – Dodomuno vardu, grojusi įvairiose vakarėlių serijose tiek Amsterdame, Berlyne, Taline, Ženevoje, tiek Vilniuje.

CHERI – Bloga:

VIDEO: CHERI - Bloga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius