-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – užburiantis Free Fingos koncertas: nuo dueto su Monika Liu iki bučinio su žmona

Vienas žymiausių Lietuvos R&B muzikos atlikėjų Tomas Narkevičius-Free Finga ketvirtadienio vakarą subūrė tūkstantinę gerbėjų minią į pirmąjį naujojo albumo „Plastika“ pristatymo koncertą.

Vos prieš savaitę pristatytas ilgametražis albumas „Plastika“ pirmą kartą nuskambėjo gyvai – Vilniuje, menų fabrike „Loftas“ atlikėjas Free Finga kartu su bilietus akimirksniu išgraibsčiusia minia džiaugėsi simboline naujojo albumo pradžia.

Scenoje pasirodė ir kiti Lietuvoje gerai žinomi atlikėjai – kartu su Monika Liu dainininkas atliko kūrinį „Beržas“, o „Abudu“ grupės lyderį Domantą Starkauską pakvietė kartu atlikti praėjusiais metais pristatytą dainą „Pavydas“. Į sceną lipo ir Free Finga draugas, mokytojas, žinomas prodiuseris Vitalijus Vaiper bei saksofonininkas Arminas Bižys.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Tomas Narkevičius-Free Finga ir Monika Liu
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Tomas Narkevičius-Free Finga ir Monika Liu

Specialiai šiam koncertui sukurta scenografija atlikėją su grupe nukėlė į baltą, šviesų kambarį – tokį, kaip ir pats albumas „Plastika“. Šis, kaip teigia Free Finga, yra apie šviesą, augimą, meilę ir ugnį.

Pasak atlikėjo, po trejų metų pertraukos išleisto albumo „Plastika“ kūrybos procesas prasidėjo jau prieš septynerius metus.

„Atrodo, kad šioms dainoms būčiau laukęs ypatingo momento. Jas rašiau ir rinkau visų anksčiau išleistų albumų kūrimo metu. Džiaugiuosi, kad pagaliau šis albumas pasiekė klausytojus ir viliuosi, kad kiekvienas jį galės išgyventi savaip“, – dalijasi atlikėjas.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Tomas Narkevičius-Free Finga
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Tomas Narkevičius-Free Finga

Į koncertą atvykę fanai turėjo galimybę pirmieji įsigyti albumo „Plastika“ vinilines plokšteles, kurias atlikėjas kartu su komanda kūrė pirmą kartą savo karjeros istorijoje.

Dar vieną ir paskutinį kartą naujojo albumo pristatymo koncertą atlikėjas surengs kovo 29 d. Kaune, „Žalgirio“ arenos amfiteatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius