Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 17

Vitalijus Vaiperis žengia svarbų žingsnį ir pristato naują dainą „Daktaras“

Plačiau muzikos užkulisiuose žinomas Vitalijaus Vaiperio pseudonimu, grupės "Despotin Fam" prodiuseris ir repo kūrėjas, atlikėjas, žengia svarbų žingsnį savo karjeroje ir pristato solo projektą su naujausiu singlu „Daktaras“.
Vitalijus Vaiperis
Vitalijus Vaiperis / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmas singlas „Daktaras“ nagrinėja besikeičiantį hip-hopo žanrą, atverdamas žaizdas ir kviečiantis „pasigydyti“ senėjančią savo kartą. Vitalijus Vaiperis ironiškai žvelgia į save, bendraamžius ir jaunesniąją kartą, kuri perima lyderių pozicijas.

„Daina „Daktaras“ cituoja amžinatilsį estrados maestro Stasį Povilaitį ir jo kūrinį „Aš Daktaras“. Atradęs interneto platybėje „Aš Daktaras“ dainą – netekau žado. Vaikystėje tėvai dažnai klausė S.Povilaičio vinilines plokšteles. Šią kompoziciją drąsiai galima laikyti ankstyvuoju lietuvišku repu dėl savo ritmingo ir monotoniško dainavimo“, – atvirauja Vitalijus.

Vitalijaus Vaiperio (kūrybinis slapyvardis – V.V) vaizdo klipo užkulisiais tapo Švenčionių miestas. Šiame krašte didžiąją paauglystės dalį praleido atlikėjas, formuodamas savo būsimą muzikinį skonį, pomėgius bei ankstyvą susidomėjimą taikomuoju menu. Taip pat prie vaizdo klipo gamybos prisidėjo jaunos kartos menininkas – Art Of Hood.

Asmeninio albumo nuotr./Vitalijus Vaiperis
Asmeninio albumo nuotr./Vitalijus Vaiperis

„Filmavome apleistoje siuvykloje, laboratorijoje, bet smagiausias įvykis buvo greitosios pagalbos automobilio vairuotojo įsitraukimas į filmavimą. Pertraukos metu jis prisipažino buvęs vestuvių operatoriumi“, – pasakoja atlikėjas.

Naują dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: V.V - DAKTARAS

V.V šiais metais ketina išleisti solinį albumą, kuriame nagrinėjamos skaudžios temos ir individualus santykis su spartėjančiu gyvenimo būdu, išteklių ir gamtos eikvojimu, sėkmės rodikliais, veržlumu ir milinialų kartos darbiniu perdegimu. „V.V ne tik naujas slapyvardis solinei kūrybai, bet tai visa kūrybinė filosofija“, – teigia Vitalijus Vaiperis.

Vitalijus Vaiper Puzyriovas – muzikos įrašų prodiuseris, autorius ir atlikėjas. Pastarą dešimtmetį aktyviai dalyvaujantis Baltijos šalių alternatyvios ir šiuolaikinės pop muzikos scenoje. Kuriantis muziką su didžiausiais vardais nepriklausomoje scenoje, tarp kurių BA, Free Finga, Angelou, MC Mesijus, Cheri, Evita Cololo ir daugelis kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius