Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

32-ejų grupės „The Wanted“ nariui diagnozuotas neoperuojamas smegenų auglys

Grupės „The Wanted“ nariui Tomui Parkeriui (32 m.) diagnozuotas smegenų auglys. Ši žinia atlikėją pasiekė likus kelioms savaitėms iki jo antros atžalos gimimo, rašo „Metro“.
„The Wanted“ nariui diagnozuotas smegenų auglys
„The Wanted“ nariui diagnozuotas smegenų auglys / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Muzikantui gydytojai nustatė ketvirtos stadijos glioblastomą – agresyvų auglį, kuris, jei negydomas, gali greitai išplisti. Kaip rašo „Daily Mail“, diagnozavus šią ligą, vidutinė paciento gyvenimo trukmė yra 3-18 mėn.

Apie sudėtingą diagnozę T.Parkeris su sutuoktine Kelsey pranešė įrašu instagrame: „Žinote, kad kelias savaites nebuvau aktyvus socialiniuose tinkluose ir atėjo laikas pasakyti, kodėl. Nelengva tai pranešti, bet, deja, man diagnozuotas smegenų auglys ir aš jau pradėjau gydymą.

Ilgai galvoję nusprendėme, kad vietoje to, jog slėptume ir stengtumėmės tai išlaikyti paslaptyje, duosime vieną interviu, kuriame atskleisime visas detales ir patys supažindinsime jus su faktais.

Esame sugniuždyti, bet kovosime iki galo. Nenorime jūsų liūdesio, tik meilės ir pozityvumo, ir drauge mes paskleisime žinią apie šią siaubingą ligą bei ieškosime visų galimų gydymo būdų.

Kova bus sudėtinga, bet su kiekvieno jūsų meile ir palaikymu mes tai įveiksime.“

Kaip rašo „Metro“, į gydytojus T.Parkeris pirmą kartą kreipėsi kai liepą nualpo ir patyrė priepuolį, tačiau tuo metu jis buvo įtrauktas į magnetinio rezonanso tyrimo laukiančiųjų sąrašą. Po šešių savaičių atlikėją ištiko dar vienas priepuolis, po kurio jis buvo skubiai nugabentas į ligoninę. Tada ir aptiktas auglys jo smegenyse.

Apie diagnozę ir neoperuojamo auglio gydymą, kuris kiek galima prailgintų T.Parkerio gyvenimą, pora atvirai papasakojo žurnalui „OK! Magazine“.

„Vis dar esu šoke, – sakė T.Parkeris. – Žinojau, kad kažkas ne taip, bet nesitikėjau, kad bus tai. Niekada nepagalvoji, kad taip nutiks būtent tau.“

Žinia apie sudėtingą diagnozę atlikėjo šeimoje pakeitė džiugias kūdikio laukimo nuotaikas. Vos prieš kelias savaites pora, pernai sausį susilaukusi dukters Aurelios Rose, atskleidė, kad lapkritį jiems turėtų gimti antras vaikas.

Vida Press nuotr./„The Wanted“ narys Tomas Parkeris su žmona Kelsey
Vida Press nuotr./„The Wanted“ narys Tomas Parkeris su žmona Kelsey

15min primena, kad T.Parkeris išgarsėjo 2009-aisiais tapęs grupės „The Wanted“ nariu. Jai taip pat priklauso Jay’us McGuinnessas, Sivas Kaneswarenas, Nathanas Sykes’as ir Maxas George’as, šiuo metu dalyvaujantis britų šokių projekte „Strictly Come Dancing“.

Grupė išleido net 10 į TOP 10 patekusių hitų, tarp kurių „Chasing The Sun“, „All Time Low“ ir „Glad You Came“.

VIDEO: The Wanted - Glad You Came

Pristatę tris albumus, „The Wanted“ vyrukai 2014-aisiais nusprendė padaryti pertrauką ir užsiimti asmeniniais projektais. Gerbėjams jie žadėjo vėl susiburti, bet tai taip ir liko pažadu.

T.Parkeris su žmona Kelsey drauge jau daugiau nei dešimtmetį. 2016-aisiais susižadėję, susituokė jie po dvejų metų.

TAIP PAT SKAITYKITE: 4 stadijos vėžiu serganti Shannen Doherty su artimaisiais atsisveikins vaizdo įrašais ir laiškais

Ozzy Osbourne'as su Parkinsono liga gyvena ne pirmus metus: „Sirgdamas dirbau didžiąją gyvenimo dalį“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius