Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

43-ejų dainininkė Kelis susitikinėja su 72-ejų aktoriumi Billu Murray: amžiaus skirtumas – ne kliūtis

Su amžiumi susiję stereotipai tampa vis mažiau svarbus. Jie akivaizdžiai nerūpi dainininkei Kelis (43) ir aktoriui Billui Murray (72) – jiedu susitikinėja, praneša JAV dienraštis „Sun“.
Kelis ir Billas Murray
Kelis ir Billas Murray / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Santykiai

Kalbos apie Kelis ir Billo Murray pasimatymus ėmė sklisti praėjusį savaitgalį, kai aktorius buvo pastebėtas dainininkės pasirodyme „Mighty Hoopla“ festivalyje Pietų Londone, rašo dienraštis „US Sun“,

Porai artimi šaltiniai laikraščiui „US Sun“ sakė, kad jie taip pat kartu pastebėti tame pačiame viešbutyje ir jau kurį laiką „artimai bendrauja“. Tiesa, pirmą kartą Kelis ir Billas Murray susitiko ne Didžiojoje Britanijoje – prieš išvykdamas į „Mighty Hoopla“ jis kelis kartus nuvyko pažiūrėti jos pasirodymų JAV.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kelis festivalyje „Mighty Hoopla“
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kelis festivalyje „Mighty Hoopla“

Vienas iš „Sun“ šaltinių leidiniui sakė: „Jie jau anksčiau buvo susitikę Jungtinėse Valstijose, dėl to žmonės pradėjo kalbėti, o dabar susitikinėja Londone, kol abu yra čia. Jie akivaizdžiai sutaria.

Jie abu palyginti neseniai patyrė netektis ir juos sieja tas bendras ryšys.“

Informatorius pridūrė: „Kad ir kas juos suvedė, ir kad ir kaip neįtikėtina tai atrodytų, jie abu yra vieniši ir smagiai leidžia laiką, nepaisant gana didelio amžiaus skirtumo.“

Nei Kelis, nei Billo Murray atstovai šios situacijos dar nekomentavo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bill Murray
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bill Murray

Filmo „Pasiklydę vertime“ žvaigždė Billas Murray 1981 vedė Margaret Kelly, su ja augino du sūnus, tačiau 1996 jų santuoka nutrūko. 1997 jis vedė antrą kartą – susituokė su Jennifer Butler, kartu jie susilaukė keturių sūnų. 11 metų trukusi jų santuoka nutrūko 2008 m. gegužę, kai ji apkaltino aktorių neištikimybe, smurtu šeimoje ir priklausomybe nuo marihuanos bei alkoholio.

Tuo tarpu Kelis anksčiau buvo ištekėjusi už reperio Nas'o. Vis tik 2009 m. ji padavė skyrybų prašymą, apkaltinusi jį emociniu ir fiziniu smurtu santuokos metu.

„Buvo tikrai tamsu. Daug gėrėme, – 2020 m. ji teigė žurnalui „Hollywood Unlocked“. – Daug psichologinio ir fizinio smurto ir viskas pasiekė tokį lygį, kad jei nebūčiau buvusi nėščia, galbūt būčiau pasilikusi su juo. Aš tikrai jį mylėjau. Mes buvome susituokę, tai buvo mano žmogus“.

2014 m. Kelis ištekėjo už Mike'o Moro, tačiau praėjusių metų kovą jis, būdamas 37 metų, mirė po kovos su ketvirtos stadijos skrandžio vėžiu.

Kelis su M.Moru susilaukė dviejų vaikų: sūnaus Shepherdo ir dukros Galilee. Iš santuokos su reperiu Nas'u ji turi 13-os sūnų Knightą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius