Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

46-erių aktorė Halle Berry laukiasi antro vaiko

Užsienio žiniasklaidoje nuvilnijo naujiena: aktorė Halle Berry (46) laukiasi kūdikio, kurio tėvas – jos sužadėtinis, aktorius Oliveris Martinezas (47).
20 vieta – JAV aktorė Halle Berry
Halle Berry ir Oliveris Martinezas / „Scanpix“ nuotr.

Pasirodo, H.Berry jau skaičiuoja trečiąjį nėštumo mėnesį. Tai portalui Tmz.com patvirtino aktorių porai artimi šaltiniai. Maža to, jau žinoma ir būsimo vaiko lytis – berniukas.

O.Martinezui tai bus pirmoji atžala, tuo tarpu aktorei – jau antroji. Su buvusiu gyvenimo draugu Gabrieliu Aubry ji turi penkerių metų dukrą Nahla.

O.Martinezas ir H.Berry susitikinėja nuo 2010 metų, o 2012-ųjų kovą jis ėmė ir pasipiršo. Tiesa, tų pačių metų lapkritį Oliveris atsidūrė ligoninėje, nes buvęs Halle Berry mylimasis – tas pats kanadiečių modelis ir dukters tėvas Gabrielis Aubrey – jį sumušė.

Sklando kalbos, kad H.Berry nori ištekėti savo mylimojo gimtajame Paryžiuje. Tačiau šių metų sausį teisėjas atmetė jos prašymą leisti  su savo mažamete dukterimi išsikraustyti iš Los Andželo į Prancūziją.

Anksčiau O.Martinezas susitikinėjo su aktore Mira Sorvino, 2002–2007 metais mezgė romaną su dainininke Kylie Minogue, o vėliau – su Didžiosios Britanijos modeliu bei aktore Rosie Huntington-Whiteley.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius