Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

48-erių aktorė Hilary Swank tapo mama: susilaukė dvynukų

Dukart „Oskaro“ laureate tapusi aktorė Hilary Swank (48) su vyru Philipu Schneideriu tapo tėvais. Porai gimė dvynukai.
Hilary Swank ir Philipas Schneideris
Hilary Swank ir Philipas Schneideris / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

Aktorė Hilary Swank su vyru Philipu Schneideriu susilaukė dvynukų – jiems gimė berniukas ir mergaitė. Apie tai aktorė pranešė pirmadienį, pasidalindama jaukiu kadru, kuriame ji su dvynukais ant rankų nusisukusi stebi saulėlydį.

„Tai nebuvo lengva. Bet berniukas (ir mergaitė!) buvo to verto“, – rašė Hilary Swank prie nuotraukos.

Primename, kad naujieną, jog yra nėščia ir laukiasi dvynukų, Hilary Swank pranešė laidoje „Good Morning America“. Televizijos programos vedėjams ji sakė, kad yra „labai laiminga“, galėdama pasidalyti šia džiugsminga žinia.

„Tai yra tai, ko seniai norėjau, o kitas dalykas – aš būsiu mama. Ir ne tik vieno, bet ir dviejų“, – džiaugėsi ir pridūrė, kad „negali tuo patikėti“.

Vėliau Hilary Swank, vilkėdama apvalėjantį pilvuką išryškinančią raštuotą suknelę pasirodė, pasirodė laidoje „Live with Kelly and Ryan“. Jos vedėjams Kelly Ripa ir Ryanui Seacrestui aktorė sakė, kad „dabar jaučiasi puikiai“, tačiau jos drabužiai „pradėjo nebetikti“.

Laidoje dviejų „Oskarų“ laureatė tikino, kad „labai džiaugiasi“ kitu etapu.

„Tai tokia palaima. Tai visiškas stebuklas. Tai neįtikėtina“, – laime tryško ji.

H.Swank taip pat atskleidė, kad naujausio jos serialo „Alaska Daily“ komanda iki laidos nežinojo, kad ji nėščia, nors tuo metu ji buvo įžengusi į antrąjį trimestrą.

Aktorė jau daugelį metų atvirai kalbėjo apie savo planus susilaukti vaikų.

„Vieną dieną tikrai norėčiau vaikų, – 2006 m. „People“ sakė žvaigždė. – Apie tai neabejotinai galvojau dar būdama labai, labai jauna mergaitė.“

Tuo metu Swank pažymėjo, kad ji „myli vaikus“, ir pridūrė: „Tai – svarbus dalykas, kuris man kada nors nutiks, kai ateis tinkamas laikas.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Hilary Swank ir Philipas Schneideris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Hilary Swank ir Philipas Schneideris

Žmonės.lt primena, kad Hilary Swank už Philipo Schneiderio ištekėjo 2018-aisiais. Jiedu susituokė po kelerių metų draugystės.

Romantiškos vestuvės vyko miške, Redwoodo nacionaliniame parke, įsikūrusiame Kalifornijoje. Aplinka išties buvo magiška, o ir jaunoji žavėjo subtiliu moteriškumu.

Moters vestuvinę suknelę sukūrė Ellie Saab mados namai. Suknelę puošė net 6 metrų ilgio veliumas! Be to, suknelė buvo siuvinėta rankomis – tai užtruko apie 70 valandų.

„Norėjau kažko romantiško, nepavaldaus laikui. Tad raudonmedžių giraitė, kurioje vyko mūsų ceremonija, viršijo visus lūkesčius. Tai buvo daugiau nei aš galėjau įsivaizduoti,“ – emocijų neslėpė Hilary Swank.

Į ceremonijos vietą besišypsančią aktorę palydėjo tėtis. Jis moteriai itin brangus. Prieš keletą metų, Hilary buvo sustabdžiusi savo karjerą, kad galėtų slaugyti tėvą, kuris bandė atsigauti po atliktos plaučių transplantacijos operacijos.

#weddingveil #hilaryswank #bride image: @lookbookitaly

A post shared by @ thevowtexasweddings on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius