-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„5 Seconds of Summer“ būgnininkas A.Irwinas per koncertą išvežtas į ligoninę

Hjustone vyko grupės „5 Seconds of Summer“ koncertas, perkeltas iš 2020-ųjų, tačiau jis truko vos 45 minutes. Gerbėjų pasipiktinimo banga kiek nurimo sužinojus, jog taip atsitiko dėl būgnininko Ashtono Irwino sveikatos problemų. Jis buvo skubiai išvežtas į ligoninę.
Grupė „5 Seconds of Summer“
Grupė „5 Seconds of Summer“ / „Scanpix“ nuotr.

Sekmadienio vakarą Hjustone vykusiame koncerte „5 Seconds of Summer“ koncertavo vos 45 minutes. Vėliau žmogus išėjo į sceną ir pranešė publikai, kad grupė daro trumpą pertrauką, kuri galiausiai virto koncerto pabaiga.

Gerbėjai teiravosi, kodėl nutrūko grupės koncertas. Portalo TMZ duomenimis, taip nutiko dėl to, jog grupės būgnininką Ashtoną Irwiną teko skubiai vežti į ligoninę.

Grupės atstovas pasakoja, kad praėjusio vakaro koncertas baigėsi anksčiau dėl incidento pasirodymo metu:

„Pajutęs fizinių simptomų, Ashtonas buvo nuvežtas į vietos ligoninę atlikti tyrimų ir medicininės apžiūros. Buvo pranešta, kad jis patyrė didžiulį išsekimą dėl karščio. Laimei ir, svarbiausia, dabar jis jaučiasi gerai ir sveiksta.“

Netrukus po to, kai buvo paskelbta apie pertrauką, gerbėjams buvo pranešta, kad pasirodymas baigėsi, bet jie gali pasilikti savo bilietus. Kai kurie gerbėjai buvo nusiminę, nes šou buvo perkeltas dar iš 2020 m.

Asmeninio albumo nuotr./„5 Seconds Of Summer“
Asmeninio albumo nuotr./„5 Seconds Of Summer“

Grupė sakė: „Atsiprašome visų susirinkusių gerbėjų už tai, kad šou buvo nutrauktas.“ Jie ragino žmones tikrinti savo el. paštus, kad sužinotų daugiau informacijos.

Vėliau minėtas naujienų portalas sužinojo, kad „5 Seconds of Summer“ grąžino pinigus visiems gerbėjams, dalyvavusiems koncerte, kuris dėl Ashtono medicininio incidento baigėsi anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius