Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Netikėta žinia – 50-ies supermodelis Naomi Campbell tapo mama: pasidalijo jautria nuotrauka

Supermodelis ir aktorė Naomi Campbell (50 m.) susilaukė pirmos atžalos – jai gimė dukra. Ši žinia daugeliui buvo netikėta, nes moteris nėštumą laikė paslaptyje.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / „Scanpix“ nuotr.

Žinia apie gimusią dukrą kartu su nuotrauka, kurioje užfiksuotos naujagimės pėdutės, moteris pasidalijo antradienį savo socialinių tinklų paskyrose.

„Gražus mažas stebuklas pasirinko mane būti jo mama. Didelė garbė turėti šią švelnią sielą savo gyvenime, nėra žodžių, kuriais būtų galima apibūdinti viso gyvenimo ryšį, kuriuo dabar dalinuosi su savo angelu. Nėra didesnės meilės“, – rašė N.Campbell.

Sužinoję tokią džiugią naujieną, moters sekėjai socialiniuose tinkluose kaipmat pažėrė sveikinimų, rašė, kad džiaugiasi už ją, linkėjo gražios motinystės.

Ši žinia buvo netikėta, mat N.Campbell neskelbė, kad laukiasi – tai atskleidė tik dabar, kai kūdikis jau gimė.

Savo asmeninį gyvenimą supermodelis saugo nuo viešumos – neaišku ir ar šiuo metu ji yra įsipareigojusi, ir kas kūdikio tėvas.

Tiesa, 2018-aisiais duodama interviu „Vogue“ Naomi pasakojo, kad vieną dieną norėtų turėti šeimą, vaikų.

„Myliu vaikus ir visada mylėsiu, – kalbėjo ji. – Kai esu šalia vaikų, pati tampu vaiku. Tokia maža mergaite, kurios niekada nenoriu prarasti.“

Vis dėlto 2019-aisiais interviu „Wall Street Journal“ N.Campbell teigė, kad artimiausiu metu mama tapti neplanuoja. „Dar ne dabar. Pažiūrėsiu, ką man paruošusi visata“, – tąkart kalbėjo modelis.

Vida Press nuotr./Naomi Campbell
Vida Press nuotr./Naomi Campbell

Praeityje sklandė gandai apie Naomi romanus su atlikėju Liamu Payne'u, reperiu Skepta, tačiau šių kalbų ji niekada nepatvirtino.

„Būti vienai nereiškia, kad esi vieniša. Neturiu laiko nuobodžiauti ir neturiu laiko būti vieniša. Man labai svarbus privatumas ir žmonių vienas kito pažinimas, visada nerimauju, kad mano darbas man to nesuteiks. Bet aš turiu savų būdų. Mane to išmokė Robertas De Niro“, – apie aktorių, su kuriuo modelis susitikinėjo devyniasdešimtaisiais, yra užsiminusi Naomi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius