-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

56-erių Nancy tapo surogatine motina: netrukus pagimdys savo sūnaus vaiką

56-erių Nancy Hauck iš Sent Džordžo ryžosi svarbiam žingsniui – ji nusprendė tapti surogatine motina savo 32 metų sūnui Jeffui Hauckui ir jo 30 metų žmonai Cambriai. Šiuo metu moteris džiaugiasi, kad jos įsčiose – sūnaus Jeffo kūdikis.
Nancy Hauck
Nancy Hauck, Jeffas Hauckas ir žmona Cambria / Scanpix/SWNS nuotr.

Nancy Hauck nusprendė būti surogatine motina savo sūnui Jeffui Hauckui, po to, kai jo žmonai buvo atlikta histerektomija (gimdos pašalinimas), todėl išnešioti kūdikį tapo nebeįmanoma, rašo „Daily Mail“.

Pasirodo, kad pagailėdama savo sūnaus ir marčios, Nancy nedrąsiai pasisiūlė būti poros surogatine motina. Tiesa, prieš tai ji net nemanė, kad tai bus įmanoma dėl jos amžiaus.

Scanpix/SWNS nuotr./Nancy Hauck
Scanpix/SWNS nuotr./Nancy Hauck

Visgi embrioną pavyko įsodinti ir dabar moters įsčiose bręsta kūdikis, kuris turėtų gimti lapkričio mėnesį.

„Niekada neįsivaizdavau, kad būdama 56 metų būsiu nėščia. Tai yra pats gražiausias dalykas!“ – sakė besilaukianti moteris.

Jos sūnus Jeffas ir žmona Cambria šešis metus kliovėsi pagalbinio apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūromis, kol jiems gimė dvynukės Vera ir Ayva. Šiuo metu dukroms yra treji metai.

Scanpix/SWNS nuotr./Nancy Hauck ir jos šeima
Scanpix/SWNS nuotr./Nancy Hauck ir jos šeima

Kiek vėliau tokiu pat būdu pora susilaukė dar vienos dvynukų poros. Dabar jiems yra 11 mėnesių. Deja, šis gimdymas buvo itin sudėtingas, tad po jo Cambriai buvo atlikta histerektomija.

Po atliktos operacijos, pora vis dar turėjo daugiau užšaldytų embrionų, kuriuos tikėjosi panaudoti.

„Jie ilgus metus kovojo su nevaisingumu, tačiau turėjo septynis embrionus, kuriuos norėjo išbandyti dirbtinio apvaisinimo būdu ir nusprendė, kad nori juos visus panaudoti. Cambria nebegalėjo išnešioti vaikų, tad po kelių mėnesių man tiesiog kilo mintis, kad turėčiau pasisiūlyti tai padaryti.

Papasakojau apie tai sūnui, jis apsipylė ašaromis ir buvo sukrėstas... Tuo metu net nebuvau pasakiusi vyrui, bet jis labai mane palaikė“, – pasakojo Nancy.

Scanpix/SWNS nuotr./Nancy Hauck ir jos marti Cambria
Scanpix/SWNS nuotr./Nancy Hauck ir jos marti Cambria

Tačiau nepaisant jos pasiūlymo, niekas iš šeimos narių nemanė, kad tai bus įmanoma dėl jos amžiaus.

„Pasakiau sūnui ir jo žmonai, kad noriu, bet manau, kad būsiu sena. Tačiau mano nuostabai medikai pasakė, kad esu sveika ir galiu tai padaryti“, – džiaugėsi ji.

Scanpix/SWNS nuotr./Nancy Hauck su sūnumi
Scanpix/SWNS nuotr./Nancy Hauck su sūnumi

Medikų tyrimo rezultatai parodė, kad 56-erių Nancy yra tinkama surogatinei motinystei, tačiau buvo patarta veikti greitai, kol moteris neįžengė į menopauzę. Svarbu paminėti, kad ji iki tol ji yra išnešiojusi ir pagimdžiusi penkis sveikus vaikus bei nepatyrė jokių komplikacijų.

Nancy Hauck anūkė turėtų gimti lapkričio 5 dieną. Gimdyme planuoja dalyvauti visi jos artimiausi žmonės – vyras Jasonas, sūnus Jeffas ir jo žmona Cambria.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius