Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

63-ejų profesorė netyčia tapo mados ikona: fotografai ją supainiojo su garsenybe

Profesorė Lyn Slater (63 m.) vieną dieną laukė savo draugės kavinėje, kai ją, supainioję su garsenybe, ėmė fotografuoti Niujorką užtvindę fotografai – kaip tyčia tuo metu mieste šurmuliavo mados savaitė. Atsitiktinai į mados fotografų akiratį pakliuvusi stilinga moteris akimirksniu tapo nauja mados ikona, rašo portalas „Daily Mail“.
Lyn Slater
Lyn Slater / Vida Press nuotr.

Prieš keletą metų pietų pertraukos metu laukdama savo draugės lauko kavinėje prie „Lincoln“ centro Lyn Slater patraukė mados fotografų ir žurnalistų dėmesį – moteris vilkėjo „Yohji Yamamoto“ švarką ir „Chanel“ rankinę ir atrodė labai stilinga, tad fotografai palaikė ją svarbia mados industrijos persona. Taip jie visai atsitiktinai pradėjo tos moters karjerą mados pasaulyje.

„Staiga tie fotografai apsupo mane ir ėmė fotografuoti, – duodama interviu „TODAY Style“ sakė Lyn Slater. – Keli žurnalistai iš Japonijos priėjo prie manęs ir pradėjo uždavinėti klausimus. Sujudimą pamatę turistai pagalvojo, kad „ten tikriausiai svarbi mados persona!“, ir taip pat pradėjo mane fotografuoti. Mane apsupo didelė žmonių minia.“

Vida Press nuotr./Lyn Slater
Vida Press nuotr./Lyn Slater

Sulaukusi netikėto dėmesio ir paskatinta draugės, Fordhamo socialinių paslaugų mokykloje dėstanti Lyn Slater nusprendė susikurti asmeninį tinklaraštį „Accidental Icon“ (liet. – „Atsitiktinė ikona“), kuriuo norėjo parodyti, kad bet kokio amžiaus žmonės gali rengtis pritrenkiančiai.

Charizmatišką ir itin stilingą damą neilgai trukus pastebėjo prestižinė „Elite London“ modelių agentūra, ir ji jau spėjo papozuoti tokiems mados prekės ženklams kaip „Valentino“, „Mango“ ir „Commes des Garcons“.

„Gaunu daug laiškų iš jaunesnių žmonių, kurie sako, kad aš verčiu juos jausti, jog senti yra smagu ir šaunu, ir kad gali veikti ką panorėjęs būdamas bet kokio amžiaus, – sakė ji „TODAY Style“. – Daug mano „Instagram“ paskyroje paliekamų komentarų yra „gyvenimo tikslai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius