Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Grande gimtadienis pasisuko netikėta linkme: į namus įsilaužė persekiotojas

Kalifornijoje dainininkei švenčiant savo 29-ąjį gimtadienį buvo įsilaužta į jos namus. Pranešama, kad nusikaltimą padaręs vyras jau anksčiau yra baustas už pop žvaigždės Arianos Grande persekiojimą, tačiau tai jo nesustabdė dar kartą prisiartinti prie garsios atlikėjos.
Ariana Grande
Ariana Grande / Vida Press nuotr.

Aharonas Brownas jau nuo praėjusio rugsėjo tapo žinomas policijai. Tuomet jis buvo suimtas atlikėjos Arianos Grande namuose Los Andžele po to, kai juose pasirodė su dideliu medžiokliniu peiliu ir jos apsauginiui rėkė: „Aš tave ir ją nužudysiu!“

Jis buvo suimtas už grasinimus nusikaltimu, o teisėjas išdavė apribojimo orderį, draudžiantį jam artintis prie garsenybės.

Praeitas nusikaltimas jo nesustabdė. Neseniai jis pakartotinai pažeidė draudimą, bandydamas surasti Arianą. Sekmadienį jis atvyko į dainininkės namus.

Vida Press nuotr./Ariana Grande
Vida Press nuotr./Ariana Grande

Anot TMZ šaltinio, A.Brownas įsilaužė į Arianos Grande Kalifornijoje esančius namus. Laimei, tuo metu žvaigždės namuose nebuvo. Namų teritorijoje greitai suveikė apsaugos signalizacija, pasirodė policininkai ir suėmė įsilaužusį vyrą.

Jam pareikšti kaltinimai dėl persekiojimo, įsilaužimo, elektros linijų sugadinimo, teismo nutarties pažeidimo ir trukdymo. Visgi, šiuo metu suimtas Aharonas Brownas neprisipažino esąs kaltas.

15min primena, jog dar 2021 m. rugsėjį, kai nusikaltėlis buvo areštuotas, Los Andželo Aukštesniajam Teismui dainininkė sakė: „Aš bijau dėl savo ir savo šeimos saugumo. Bijau, kad, nesant apribojimams, A.Brownas ir toliau ateis į mano namus ir bandys fiziškai pakenkti arba nužudyti mane, mano šeimos narius.“

Draudimas artintis prie pasaulinio žinomumo garsenybės vyrui turėjo galioti penerius metus – iki 2026 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius