-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adamas Sandleris sureagavo į sensacija tapusį vaizdo įrašą su juo ir atskleidė, kodėl neliko restorane

Adamas Sandleris, sužinojęs, kad vaizdo įrašas su juo tapo interneto sensacija, nusprendė apie jį pasisakyti. Žinomas aktorius atskleidė „tikrąją“ priežastį, kodėl nusprendė nelaukti staliuko IHOP restorane.
Adamas Sandleris
Adamas Sandleris / „Scanpix“ ir „Twitter“ (Adam Sandler) nuotr.

Prieš kurį laiką „TikTok“ platformoje internautė Dayanna pasidalijo vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuota akimirka, kaip į restoraną, kuriame ji tuo metu dirbo, atėjo aktorius Adamas Sandleris.

Mergina žvaigždės, veidą pridengusios apsaugine kauke ir vilkinčios laisvalaikio stiliaus drabužius, bei jo dukros neatpažino ir pranešė, kad norint pavalgyti jiems teks palaukti 30 minučių. Tai išgirdę aktorius su dukra išėjo.

Į socialiniuose tinkluose milijonus peržiūrų surinkusį vaizdo įrašą, apie kurį daugiau paskaityti galite ČIA, sužinojęs Adamas Sandleris nieko nelaukęs sureagavo į jį ir pateikė neva tikrąją priežastį, kodėl paliko maitinimo įstaigą.

„Iš tikrųjų IHOP palikome tik dėl to, nes ta miela moteris man pasakė, jog neribotų porcijų pasiūlymas negalioja pieno kokteiliams“, – juokavo aktorius tviteryje.

Po Dayannos vaizdo įrašu maitinimo įstaigose dirbę ir Adamą Sandlerį bent kartą aptarnavę asmenys dalijosi savo patirtimis.

„Dažnai jį aptarnaudavau. Niekada neteko bendrauti su malonesniu žmogumi“, – rašė vienas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius