-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adamo Sandlerio ir jo nepažinusios padavėjos susitikimas virto sensacija, peržiūrėta 10 mln. kartų

Kai esi filmų žvaigždė, atpažintas būsi visur ir visada. Pasirodo, aktoriui Adamui Sandleriui tai negalioja. Interneto sensacija tapo vaizdo įrašas, kuriame įamžintas komedijų žvaigždės ir padavėjos susitikimas, kurio baigtis galėjo būti kitokia, jei tik ji būtų aktorių atpažinusi.
Adamas Sandleris
Adamas Sandleris / Vida Press nuotr. ir „TikTok“ (Dayanna Rodas) stop kadras

„TikTok“ platformoje internautė Dayanna Rodas pasidalijo apsaugos kamerų įamžinto vaizdo įrašo ištrauka, kuriame užfiksuotas trumpas jos susitikimas su Adamu Sandleriu, jam atėjus į IHOP kavinę ir pasiteiravus, kiek reikės laukti laisvo stalelio.

Padavėja apsauginę kaukę dėvėjusios filmų žvaigždės nepažino ir pasakė jam, kad staliukas atsilaisvintų po maždaug 30 minučių. Tai išgirdęs aktorius mandagiai atsisveikino ir paliko kavinę.

„Prašau, sugrįžk“, – paviešintą vaizdo įrašą pavadino su Adamu Sandleriu bendravusi, bet apie tai nė nenutuokusi internautė.

„Nesupratau, kad tai Adamas Sandleris ir pasakiau jam, kad laukti reikės 30 minučių, o jis, žinoma, išėjo, nes tikrai nelauks 30 minučių IHOP“, – vaizdo įrašą komentavo Dayanna, veidą pridengusi filtru su klouno atvaizdu.

Kiti internautai komentaruose merginą ramino, kad ši nekaltintų savęs neatpažinusi žvaigždės. Nedaugelis suprastų, kad kavinėje su apsaugine veido kauke, sportiniu džemperiu ir šortais pasirodė būtent filmų „Nebrendylos“, „Kietas tėtušis“, „Klik! Arba gyvenimas pagreitintai“ bei kitų komedijų žvaigždė.

Pasak „Huffington Post“, Adamo Sandlerio atstovė spaudai patvirtino, kad vaizdo įraše, peržiūrėtame beveik 10 mln. kartų, iš tiesų įamžintas aktorius su savo dukra, tačiau daugiau papildomos informacijos nepateikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius