Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Adriana Lima podiumo paslapčių mokėsi iš Tyros Banks

Viena seksualiausių šių dienų manekenių Adriana Lima kažkada irgi buvo tik nedrąsi pradedančioji, tačiau karjeros pradžioje podiumo paslapčių ją išmokė buvęs „Victoria's Secret“ angelas Tyra Banks, rašo „Vogue“.
Adriana Lima 2011-aisiais
Adriana Lima 2011-aisiais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Aktorė Tyra Banks
Aktorė Tyra Banks

„Prisimenu, kaip Tyra Banks man davė padrąsinančių patarimų per pirmąją mano „Victoria's Secret“ fotosesiją, – pasakojo gražioji brazilė A.Lima. – Aš taip nervinausi, o ji man patarė tiesiog nusiraminti ir atsipalaiduoti – iš karto pasijutau geriau, visi su manimi elgėsi labai gražiai.“

Pirmą kartą „Victoria's Secret“ podiumu A.Lima žengė prieš 14 metų – 1999-aisiais. Po metų ji tapo „Victoria's Secret“ angelu ir iki šiol karaliauja ant podiumo.

31-erių manekenė teigė, kad jai labiausiai į atmintį įsirėžė 2006-ųjų „Victoria's Secret“ šou, kada podiumu ji žingsniavo dainuojant Justinui Timberlake'ui. „Tada buvo labai smagu, buvo tiek daug energijos“, – prisiminimais dalijosi dviejų vaikų mama A.Lima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius