Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Airbnb“ siūlo pagyventi „Vienas namuose“ name ir patirti filmo nuotykius

Gera žinia legendinio filmo „Vienas namuose“ gerbėjams: jie sulaukė neįtikėtinos galimybės – keletas laimingųjų turės progą naktį praleisti įspūdingame name, kuris buvo rodomas filme.
„Vienas namuose“ namas
„Vienas namuose“ namas / „Airbnb“ nuotr.

Neeilinė pramoga filmo gerbėjams siūloma „Disney+“ platformoje pasirodžius naujai „Vienas namuose“ versijai – juostai „Home Sweet Home Alone“.

„Kol McCallisteriai išvykę į savo kasmetinę kalėdinę kelionę (šį kartą jau visi, išskyrus naminį tarantulą), keturi svečiai turės galimybę vieną naktį praleisti vaikystės svajonių name ir galės leisti savo vidiniams aštuonmečiams nevaržomai lakstyti po didžiulį namą“, – toks skelbimas vilioja filmo gerbėjus.

„Airbnb“ nuotr./„Vienas namuose“ namas
„Airbnb“ nuotr./„Vienas namuose“ namas

Tiesa, naktį praleisti svečiai galės be vagišių draugijos, tačiau, kaip rašo „Fox news“, jiems didžiulio namo duris atvers vyresnysis Kevino brolis Buzzas.

„Galbūt neprisiminsite manęs kaip ypač malonaus, – sako Buzzas. – Bet aš užaugau ir mielai pasidalinsiu savo šeimos namais, net pica. Tik pasistenkite, kad šį kartą mano tarantulas, Axlas, nepabėgtų“, – rašoma pranešime.

„Airbnb“ nuotr./„Vienas namuose“ namas
„Airbnb“ nuotr./„Vienas namuose“ namas

„Fox“ news rašoma, kad viešnagės metu svečiai apsistos šventinėmis lemputėmis išpuoštame name, kuriame jų lauks ne tik Buzzo tarantulas, veidą deginančios putos po skutimosi, bet ir galybė spąstų. Per vakarienę svečiai galės kimšti mikrobangų krosnelėje pašildytus makaronus ir stebėti naujausią filmo „Vienas namuose“ versiją.

Išskirtinę nakvynę nuo gruodžio 7 d. bus galima užsisakyti per programėlę „Airbnb“.

Įdomu tai, kad už vaikystės svajonės įgyvendinimą nereikės pakloti didžiulės pinigų sumos – gruodžio 12 d. įvyksianti viešnagė kainuos vos 25 JAV dolerius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius