Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Kate Beckinsale užmezgė romaną su 20 metų jaunesniu komiku

Pramogų pasaulyje užgimė nauja ir gana netikėta pora: elegantiškoji britų aktorė Kate Beckinsale (45 m.) neatsispyrė dvidešimčia metų jaunesnio komiko Pete'o Davidsono (25 m.) charizmai.
Kate Beckinsale ir Pete'as Davidsonas
Kate Beckinsale ir Pete'as Davidsonas / Vida Press nuotr.

Šis romanas netikėtas atrodo dar ir dėl to, jog Pete'as Davidsonas tik visai neseniai nutraukė didelio atgarsio sulaukusias sužadėtuves su popžvaigžde Ariana Grande. Be to, komikas – viso labo penkeriais metais vyresnis už aktorės dukrą, tad pagal amžių būtų tinkamesnė pora jai, o ne motinai.

Kate Beckinsale ir Pete'as Davidsonas jau kurį laiką kurstė kalbas apie savo romaną, ir nors iš pradžių tai atrodė tiesiog neįtikėtina ir panašiau tik į nekaltą flirtą ar pokštą, sekmadienį jiedu patvirtino tikrai esantys pora.

Vida Press nuotr./Kate Beckinsale ir Pete'as Davidsonas
Vida Press nuotr./Kate Beckinsale ir Pete'as Davidsonas

Kartu jie pasirodė Niujorko „Rangers“ ir Vašingtono „Capitals“ ledo ritulio varžybose, tačiau atrodė labiau susidomėję vienas kitu nei tuo, kas vyko ant ledo. Kate ir Pete'as tarsi įsimylėję paaugliai negalėjo atsiplėšti vienas nuo kito, visą laiką buvo apsikabinę, laikėsi už rankų ar aistringai bučiavosi, nekreipdami dėmesio, kad juos stebi daugybė smalsuolių ir fotografų.

15min primena, kad Kate Beckinsale turi 20-metę dukrą Lily Mo, kurios susilaukė su aktoriumi Michaelu Sheenu (50 m.). O 2004–2016 metais ji buvo ištekėjusi už režisieriaus Leno Wisemano (46 m.). Po santuokos griūties, Kate Beckinsale buvo siejama su keliais už save jaunesniais vyrais.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kate Beckinsale
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kate Beckinsale

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius