-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės N.Campell teigimu, naujame filme „Klyksmas“ S.Preskot bus daug nuožmesnė

Aktorės Neve Campbell teigimu, 1996-aisiais metais prasidėjusios siaubo franšizės „Klyksmas“ (angl. „Scream“) netrukus kinuose pasirodysiančiame penktajame filme „Klyksmas 5“, Sidnės Preskot personažas bus nuožmesnis ir įnirtingesnis nei bet kada anksčiau.
Filmas „Klyksmas 5“
Filmas „Klyksmas 5“ / Stop kadras

Nors kruviniausios siaubo franšizės kūrėjas Wes Craven mirė 2015-aisiais metais, o 2011-ųjų metų filmas „Klyksmas 4“ buvo laikomas paskutiniu franšizės filmu, pagerbdami daugybę metų trunkančią siaubo istorija siaubo komedijos „Slėpynės“ (angl. „Ready or Not“) kūrėjai, režisieriai Matt Bettinelli-Olpin ir Tyler Gillett, tęsia žudiko su vaiduoklio veido kauke istoriją sukviesdami ankstesniuose filmuose vaidinusias kino žvaigždes.

Visuose ankstesniuose keturiuose filmuose aktorės Neve Campbell personažas Sidnė Preskot atsidurdavo ilgos serijos žmogžudysčių, kurias įvykdė skirtingi veikėjai, centre. Franšizės pradžioje Sidnė buvo dar tik paauglė, o 2000-aisiais metais pasirodžiusiame trečiajame siaubo filme „Klyksmas“ užaugo iki užkietėjusios kovotojas, puikiai išmanančios kaip galima nugalėti psichožudiką. Dabar, praėjus dešimtmečiui po paskutinių įvykių, Sidnė Preskot vėl bus įtraukta į nesibaigiančių kruvinų žudynių liūną.

VIDEO: KLYKSMAS 5 | Kinuose nuo sausio 14 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Reklamuodama naująjį, jau penktąjį siaubo filmą „Klyksmas“, aktorė Neve Campbell atskleidė kai kurias detales apie tai, kaip šiuo metu gyvena Sidnės Preskot personažas. Neatskleisdama pernelyg daug, N.Campbell paaiškino, kad „Sidnė yra geroje vietoje ir dabar ji yra mama“. Nors ji yra „patenkinta“ gyvenimu, motinystės faktas suteikia jai „visiškai kitokio lygio nuožmumą“, todėl ji yra pasiruošusi neišvengiamai prasidėsiančiam „chaosui“.

„Negaliu atskleisti pernelyg daug detalių, bet galiu pasakyti, kai ji yra geroje vietoje savo gyvenime ir dabar ji yra mama. Tai, mano manymu, jai suteikia visiškai kitokio lygio nuožmumą. Ir ji... taip, ji patenkinta. Bet tada, žinoma, kyla chaosas. Nes tai juk, supraskite, „Klyksmo“ franšizės filmas“, – teigia aktorė Neve Campbell.

Netrukus kinuose pasirodysiančiame filme „Klyksmas“ Sidnė Preskot vėl susitiks su ankstesniais draugais, buvusiu šerifu Diuviu Railiu (akt.David Arquette) bei užkietėjusia žurnaliste Geile Waters (akt.Courteney Cox).

Nors naujojo filmo siužeto detalės laikomos paslaptyje, „Klyksmas“ franšizės ir siaubo filmų gerbėjai su nekantrumu laukia pamatyti, kaip pasikeitusiam Sidnės Preskot personažui pavyks įveikti naujai aptiktą grėsmę. Kol kas dar nežinoma ar žudikas su vaiduoklio veido kauke netgi specialiai taikysis į ją, tačiau net jei ji nebus pagrindinis dėmesys, ji vis tiek atsidurs veiksmo centre. Dabar, kai Sidnė Preskot turi vaiką (kuriam, atsižvelgiant į franšizės laiko juostą, greičiausiai yra ne daugiau nei 11 metų), ji privalės būti nuožmesnė, nors ir turės naują pažeidžiamumą, kurį žudikas galės išnaudoti, o tai skamba pavojingai.

Naujausia, penktoji ir originalių filmų kūrėją pagerbianti siaubo filmų „Klyksmas“ franšizės dalis „Klyksmas 5“ Lietuvos kinuose nuo sausio 14 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius