Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriaus Jackie Chano sūnus namuose laikė 100 gramų kanapių

Kino žvaigždės Jackie Chano sūnus, kuris buvo sulaikytas dėl narkotikų laikymo, Kinijos televizijos buvo parodytas su kanapių dėžėmis, o valstybinė žiniasklaida antradienį atskleidė daugiau detalių apie jo bylą.
Jackie Chanas su sūnumi Jaycee Chanu
Jackie Chanas su sūnumi Jaycee Chanu / AOP nuotr.
Temos: 1 Jackie Chanas

Pekino policija praeitą savaitę suėmė Jaycee Chaną, kuris, kaip ir jo tėvas, yra aktorius. Kaip pranešė valstybinė naujienų agentūra „Xinhua“, garsenybės sūnus buvo sulaikytas „įtarus, kad jis aprūpina įtariamus narkotikų vartotojus“.

Policija rado daugiau negu 100 gramų kanapių Jaycee Chano namuose per reidą, kurio metu taip pat buvo sulaikytas taivanietis aktorius, žinomas Kai Ko slapyvardžiu.

Kinija reguliariai rengia kampanijas prieš narkotikus ir per ankstesnius reidus kai kada areštuodavo garsenybių. Šiais metais dėl kvaišalų buvo sulaikytos bent 10 vietinių garsenybių.

31 metų Jaycee Chanas pirmadienio vakarą buvo parodytas valstybinės televizijos reportaže, kuriame jo veidas buvo uždengtas, kai civilius drabužius vilkintis tyrėjas traukė dėžutes su narkotikais iš spintos jo namuose Pekine.

„Tai sena medžiaga – 1–2 metų senumo; tai kanapės“, – aktorius sakė tyrėjui, kuris taip pat rado nedidelę pypkę.

Jackie Chanas yra iškilus veikėjas Kinijoje, kur vienu metu buvo paskirtas Kinijos liaudies politinę patariamąją konferenciją – diskusijų instituciją, priklausančią Komunistų partijos valdomam valstybės aparatui. Nuo 2009 metų jis taip pat buvo vyriausybės „kovos su narkotikais ambasadorius“.

Jaycee Chanas vaidino keliuose filmuose, tačiau toli gražu nesulaukė tokios šlovės kaip jo tėvas, vienas iš žinomiausių Azijos aktorių.

Daugelis socialinio tinklo „Sina Weibo“ vartotojų antradienį teisino Jaycee Chaną. „Jis tebėra dievas“, – rašė vienas iš jų. „Kas nedaro klaidų?“ – klausė kitas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius