Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorių pora Alicia Vikander ir Michaelas Fassbenderis tapo tėvais

Tai bent netikėta žinia! Aktoriai Michaelas Fassbenderis (44) ir Alicia Vikander (32) sūpuoja pirmagimį, rašo Metro.co.uk.
Michaelas Fassbenderis ir Alicia Vikander
Michaelas Fassbenderis ir Alicia Vikander / Vida Press nuotr.

Pora apie šeimos pagausėjimą taip niekada ir nepranešė, tačiau pastarąsias kelias savaites gatvėse dirbantys fotografai juos ne kartą įamžino stumiančius vaikišką vežimėlį arba su kūdikiu rankose.

Naują gyvenimo etapą Alicia Vikander patvirtino „People“. „Dabar visiškai kitaip suprantu gyvenimą“, – apie naujas patirtis kalbėjo ji.

Portugalijos sostinėje įsikūrę aktoriai susituokė 2017-aisiais – praėjus trejiems metams nuo draugystės pradžios. O susipažino jie 2014-aisiais filmuodamiesi juostoje „Švyturys tarp dviejų vandenynų“.

Neseniai šviežiai iškepti tėvai su pirmagimiu buvo pastebėti Paryžiuje. Alicia Vikander ant rankų laikė kūdikį ir šnekučiavosi su vežimėlį stūmusiu Michaelu Fassbenderiu.

Kada tiksliai 2021 m. porai gimė vaikas – nėra žinoma. Kaip ir jo lytis bei vardas. Tai suprantama, mat aktoriai itin saugo savo privatumą ir asmeninio gyvenimo detalėmis nėra linkę dalytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius