-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrea Ivanova didžiausioms pasaulyje lūpoms išleido 8 tūkst. svarų: sieks dar vieno rekordo

Andrea Ivanova išgarsėjo kaip didžiausias lūpas turinti moteris, kurioms išleido daugiu 8 tūkstančius svarų. Tačiau šio titulo jai nepakanka, bulgarė siekia pelnyti ir labiausiai iškilusių skruostikaulių titulą. Taip pat reguliariai didinasi ir smakrą.
Andrea Ivanova
Andrea Ivanova / Socialinių tinklų nuotr.

Andrea lūpas pradėjo didintis dar 2018 metais, o daugiau nei 34 hialurono injekcijų jai atsiejo nemenką sumelę. Operacijoms pinigų „Brazt“ lėlių įkvėpta mergina prasimano pačiais įvairiausiais būdais. Pernai prieš Kalėdas ji savo socialinių tinklų paskyroje paskelbė aukcioną „Pinigai už bučinius“, kurio metu daugiausiai pinigų pasiūliusį sekėją žadėjo apdovanoti bučiniais.

„Didžiausių lūpų savininkės titulo man nepakanka. Noriu turėti ir didžiausius skruostikaulius pasaulyje“, – taip savo 25-iems tūkstančiams sekėjų „Instagrame“ yra sakiusi A.Ivanova.

Tiesa, socialinių tinklų žvaigždė jau yra pasidariusi keturias skruostikaulių operacijos, tačiau per artimiausias savaites tikisi atlikti dar dvi: „Gijimo metu turiu vengti bet kokio spaudimo veide, tačiau noriu pasiekti užsibrėžto tikslo.“

25-metė siekia atskleidžia, kad ateityje ketina ir dar labiau pasididinti ją išgarsinusias lūpas. Tiesa, kelios plastinių operacijų klinikos atsisakė operuoti Andrea. Jų teigimu merginos lūpos jau dabar yra per didelės, o dar daugiau injekcijų gali sukelti sveiktos komplikacijas.

Taip pat daktarai Andrea yra įspėję, kad operacijos kas kartą bus vis skausmingesnės. Tačiau buvusi filosofijos studentė tokiai nuomonei nepritaria ir tikina, kad ir toliau didinsis lūpas. Beje, paklausta ar nebijo, jog lūpos vieną dieną sprogs, mergina patikino, kad dėl to tikrai nepergyvena.

„Apie save sulaukiu daug neigiamų atsiliepimų, nes žmonės nepritaria mano norams, tačiau dėl to nesijaudinu. Turiu savus grožio standartus ir jų griežtai laikausi“, – Andrea Ivanova taip pat priduria, kad jos šeima irgi nepritaria jos išsikeltiems tikslams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius