Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie padovanojo Bradui Pittui krioklį

Holivudo žvaigždė Angelina Jolie padovanojo savo vyrui, aktoriui Bradui Pittui Kalėdų ir gruodį švęsto 48-ojo gimtadienio proga krioklį Kalifornijoje drauge su žemės sklypu prie jo.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša laikraštis „The New York Post“, A.Jolie nusprendė B.Pittui, su kuriuo jie augina šešis vaikus, padovanoti tokią dovaną, žinodama, jog jam patinka architektūra.

2006 metais pora aplankė garsiąją „Namo virš krioklio“ rezidenciją („Fallingwater estate“) Pensilvanijos valstijoje. Jį 1935 metais pastatė Amerikos architektas Frankas Lloydas Wrightas pagal milijonieriaus Edgaro Kaufmanno užsakymą.

Filmavimasis kine – mano darbas, architektūra – mano aistra, teigia aktorius.

Tai betono terasų, įrengtų ant plieninių atramų tiesiai virš upės, kompozicija. Dalis uolos, ant kurios stovi namas, atsidūrė pastato viduje, ir F.L.Wrightas naudojo ją kaip interjero detalę.

„Bradui visada patiko „Namas virš krioklio“, jam pirmasis atvažiavimas ten buvo nepamirštamas. Angelina norėjo padovanoti jam ką nors ypatinga. Kadangi žinojo, kad jis domisi architektūra, ji pamanė, kad šis slypas – kaip tik tai, ko reikia“, – cituoja laikraštis neįvardinto šaltinio žodžius.

Leidinio duomenimis, aktorius ketina pastatyti šiame sklype namą ir pats sukurti jo dizainą.

„Bradas svajoja apie namą, kuriame būtų girdėti krintančio po juo krioklio garsai. Jis visada norėjo pastatyti namą pagal savo projektą“, – pažymi laikraštis.

B.Pittas seniai domisi architektūra. 2007 metais jis buvo vienu projekto „Padaryk teisingai“, pagal kurį buvo pastatyta daugiau kaip šimtas gyvenamųjų namų uragano „Katrina“ sugriautame Naujajame Orleane, autorių. Jis taip pat buvo „ekologiško“ viešbučio Dubajuje dizaineris.

„Filmavimasis kine – mano darbas, architektūra – mano aistra“, – prisipažino aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius