Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Apsinuoginusios aktorės nuotrauka sukėlė pasipiktinimą musulmoniškame Pakistane

Vieno Indijos žurnalo viršelyje išspausdinta apsinuoginusios pakistanietės aktorės, ant rankos išsitatuiravusios savo šalies žvalgybos agentūros pavadinimo santrumpą, nuotrauka sukėlė įtūžį konservatyviame musulmoniškame Pakistane.
Veena Malik
Veena Malik / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalo vyrams „FHM India“ gruodžio numerio viršelis su aktorės Veenos Malik nuotrauka nuo penktadienio išprovokavo daugybę komentarų socialiniuose tinkluose „Twitter“ ir „Facebook“.

Daugelis komentatorių prognozavo, kad bus imtasi atsakomųjų veiksmų, nes Pakistano nacionalistai ir islamistai dažnai rengia demonstracijas dėl bet kokių incidentų, jų nuomone, įžeidžiančių islamą arba nacionalinį orumą.

Indija ir Pakistanas jau tris kartus kariavo, o Pakistano tarpžinybinės žvalgybos agentūra (ISI) kaltinama rėmusi teroristus, rengiančius išpuolius Indijoje.

V.Malik paskubėjo pareikšti, kad niekada nepozavo nuoga žurnalui, o viršelyje atsiradusi nuotrauka yra sumontuota. Pasak aktorės, jos advokatai jau imasi veiksmų prieš „FHM India“. Žurnalo atstovai savo ruožtu pareiškė, kad nuotrauka yra autentiška ir jie yra pasirengę tai įrodyti.

Prieštaringai įvertintą žurnalo „FHM India“ viršelį galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius