TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atlikėja Kamalija – apie išvykimą iš Ukrainos: atskleidė, kam paliko prabangų namą

Turtingiausia Ukrainos dainininke vadinama Natalija Šmarenkova, scenoje prisistatanti Kamalijos vardu, Ukrainą paliko kovo 1 dieną, o jos dukros ir vyras, milijardierius Mohammadas Zahooras į Didžiąją Britaniją išvyko dar Rusijos invazijos išvakarėse. Duodama interviu, atlikėja papasakojo, kaip dabar gyvena ir kam paliko savo prabangų namą Kyjive.
Natalija Šmarenkova-Kamalija
Natalija Šmarenkova-Kamalija / Instagram, Vida Press nuotr.

Interviu Kamalija davė Ukrainos televizijos laidai „Zirkovyj šliach“. Čia dainininkė prisipažino, kad nei ji, nei jos vyras, kuris yra Didžiosios Britanijos pilietis, iki pat lemtingos minutės netikėjo, kad Rusija pradės tokio masto karą prieš ukrainiečius, rašo „RBC-Ukraina“.

Instagram nuotr,/Natalija Šmarenkova-Kamalija
Instagram nuotr,/Natalija Šmarenkova-Kamalija

„Mes juokaudavome apie Bideną, kuris įvardydavo vis skirtingas Rusijos puolimo datas. Likus dviems dienoms iki karo, vyras įsitempė ir pasakė, kad tam atvejui pasiims dukrą į Londoną, nes tikėjo tuo, ką sako Europa ir Amerika.

Šeimos susirinkime nusprendėme. kad mano vyras ir vaikai važiuos, o aš turėjau dirbti Kyjive prie numerio, skirto muzikos apdovanojimams, ir naujo albumo. Likau namuose su mama", – laidoje „Zirkovyj šliach“ pasakojo Kamalija.

Vis dėlto kovo 1 dieną ir pati dainininkė paliko savo namus. Tačiau jos mama išvykti iš šalies nepanoro.

„Man nepavyko įkalbėti mamos – ji pasakė, kad Ukrainoje gyvena jau 65 metus ir nesiruošia niekur važiuoti. Dabar ji išvykusi į Užhorodą“, – pasakojo atlikėja.

Kamalijos teigimu, vykdama link pasienio ji vos nežuvo.

„Važiavome namelyje ant ratų. Mane vežė vairuotojas, kartu buvo daug motinų su vaikais. Šią kelionę susiorganizavau per savo kanalus, kad būčiau saugi. Naktį praleidome Černivcuose, o kai važiavome, jie (okupantai – red. past.) per 10 minučių susprogdino tiltą. Buvo baisu“, – prisiminė dainininkė.

Vida Press nuotr./Natalija Šmarenkova-Kamalija
Vida Press nuotr./Natalija Šmarenkova-Kamalija

Moteris taip pat atskleidė, kad išvykdama savo prabangų trijų aukštų namą Ukrainos sostinėje, vertą 5 mln. dolerių, paliko draugei jojimo trenerei, likusiai be namų.

„Mano draugė su šeima buvo įstrigusi name prie Žytomyro plento. Neturėdami kito pasirinkimo, kaip tik badauti arba rizikuoti šeimos gyvybe, jie sėdo į automobilį ir išvažiavo. Jų automobilis buvo apšaudytas, bet jie per stebuklą liko gyvi. Tada mano draugė su šeima apsigyveno mūsų name. Apskritai ten gyvena dar kelios šeimos“, – pridūrė Kamalija.

Šiuo metu atlikėja ieško buto Lenkijoje, kur planuoja iš Londono parsivežti dukras. O vėliau, iš karto po karo, ji svarsto grįžti į Ukrainą.

„Kiekvieną dieną meldiesi, kad visi liktų gyvi. Negali miegoti, fiziškai lyg ir esi čia, bet psichologiškai ir emociškai esi ten. Nėra ramybės, nes mano tėtis liko Černihive, negaliu jo išsivežti. Jis bijo išvažiuoti. Jis gyvena netoli namo, į kurį pataikė raketa. Kiekvieną dieną drebu dėl artimųjų, kurie liko karštuosiuose taškuose“, – atviravo Kamalija.

Vida Press nuotr./Natalija Šmarenkova-Kamalija
Vida Press nuotr./Natalija Šmarenkova-Kamalija

Atlikėja prisipažino, kad karas privertė pamiršti visus planus ir svajones – dabar ji tiesiog nori, kad Rusijos puolimas kuo greičiau baigtųsi.

„Visos mano jėgos mestos į Ukrainą. Tapau keliauninke. Kažkada galėjau apsistoti Londone, Dubajuje, bet kurioje šalyje. Turime nekilnojamojo turto įvairiose šalyse. Bet aš noriu būti arčiau savo šalies, kad galėčiau padėti. O kai karas baigsis, grįšiu namo ir savo rankomis dirbsiu, kad iškastume griuvėsius, atstatytume mūsų šalį ir padarytume viską, jog kuo greičiau taptume laimingi“, – interviu metu sakė dainininkė.

VIDEO: Ексклюзивне інтервʼю Камалії з Варшави.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius