Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėjai ir aktoriai, kuriems Ukraina žada taikyti sankcijas: tarp jų – D.Bilanas

Ukrainos kultūros ir informacinės politikos ministras Oleksandras Tkačenka pranešė, kad planuojama taikyti sankcijas visiems Rusijos menininkams, kurie remia Vladimiro Putino režimą. Išplatintame sąraše šiuo metu yra 47 menininkai, tačiau jis ir toliau bus plečiamas.
Grigorijus Lepsas, Polina Gagarina, Dima Bilanas
Grigorijus Lepsas, Polina Gagarina, Dima Bilanas / „Scanpix“, Žmonės.lt nuotr.

Šiam pasiūlymui jau pritarė ministrų kabinetas. Dabar sankcijas turi patvirtinti Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos taryba, taip pat šalies prezidentas Volodymyras Zelenskis, rašo portalas „UNIAN“.

Į šį „juodąjį sąrašą“ įtraukti muzikantai Nikolajus Baskovas, Dima Bilanas, Polina Gagarina, Olegas Gazmanovas, Džiganas, Larisa Dolina, Sergejus Žukovas, Grigorijus Lepsas, Nikolajus Rastorgujevas, Timati.

Čia taip pat pateko aktoriai ir režisieriai Dmitrijus Charatjanas, Jana Poplavskaja, Dmitrijus Pevcovas, Nikita Michalkovas, Vladimiras Maškovas, Maratas Bašarovas.

Be to, į šį sąrašą įtraukti politikai, Kremliaus propagandistai ir du juridiniai asmenys – palydovinio televizijos kanalo „Sojuz“ savininkai.

„Mes ir toliau plėsime sankcijų sąrašus. Bus nubausti visi be išimties kruvino Putino režimo bendrininkai. Kaip sakome Ukrainoje: „Rusų karine daina, plauk paskui rusų laivą“. Mes dirbame ties tuo“, – pridūrė ministras O.Tkačenka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius