-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsisveikinti su M.Gorbačiovu atvyko ir A.Pugačiova: prie karsto ištarė kelis sakinius

Rugsėjo 3-iąją, šeštadienį, Rusija į amžiną kelionę išlydi paskutinį Sovietų Sąjungos lyderį Michailą Gorbačiovą. Į laidotuvių ceremoniją Maskvoje sugužėjo šimtai rusų, o tarp jų pasirodė ir primadona Ala Pugačiova.
Ala Pugačiova ir veliono Michailo Gorbačiovo nuotrauka
Ala Pugačiova ir veliono Michailo Gorbačiovo nuotrauka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį prie Profsąjungų rūmų Maskvoje šimtai žmonių laukė eilėje, kad galėtų praeiti pro M.Gorbačiovo karstą Maskvos Sąjungų namų Kolonų salėje, kur istoriškai buvo šarvojami aukšto rango pareigūnai.

Daugelis atvyko nešini gėlėmis, ne išimtis ir garsioji primadona Ala Pugačiova, kuri ant velionio karsto padėjo lelijų puokštę.

Primadona kreipėsi į mirusiojo artimuosius, norėdama pareikšti jiems užuojautą. Tada ji grįžo prie karsto ir žiūrėdama į mirusįjį, tyliai ištarė kelis sakinius, rašo starhit.ru.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Ala Pugačiova Michailo Gorbačiovo laidotuvėse
AFP/„Scanpix“ nuotr./Ala Pugačiova Michailo Gorbačiovo laidotuvėse
AFP/„Scanpix“ nuotr./Michailo Gorbačiovo laidotuvės
AFP/„Scanpix“ nuotr./Michailo Gorbačiovo laidotuvės

Prieš kelias savaites rusų dizaineris Igoris Guliajevas pranešė, kad kelis mėnesius užsienyje praleidusi dainininkė Ala Pugačiova sugrįžo į Rusiją. Ši naujiena sukėlė daug klausimų ir dalies internautų neapykantą – jie ėmė raginti A.Pugačiovą vėl išvykti iš gimtinės.

Praūžus komentarų audrai, dainininkė atsakė, ką veikė užsienyje ir kodėl dabar grįžo į Rusiją. Anot A.Pugačiovos, jai baigėsi atostogos, kurių metu ji stiprino savo sveikatą, rašo unian.net.

„Sugrįžau tarsi palaidūnė dukra. Atostogos baigėsi. Gaila“, – sakė A.Pugačiova vaizdo įraše, kurį internete skelbė I.Guliajevas.

„Aš ilsėjausi, gydžiausi“, – pridūrė dainininkė.

I.Guliajevas instagrame paviešino ir nuotrauką, kurioje su A.Pugačiova įsiamžinęs prie Maskvoje esančios jo parduotuvės.

Primename, kad buvęs Sovietų Sąjungos prezidentas Michailas Gorbačiovas mirė po sunkios ir ilgos ligos. Lietuvoje M.Gorbačiovas prisimenamas ir kaip žmogus, 1991 m. sausį įsakęs kariuomenei naudoti jėgą prieš taikius protestuotojus ir bandęs uždusinti Lietuvos nepriklausomybę ekonomine blokada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius