Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleisti nauji princo Harry ir Meghan Markle planai: apsiims spręsti karo veteranų problemas

Paaiškėjo, ką po kovo 31 d., įsigaliojus Sasekso hercogų ir karalienės Elizabeth II priimtam susitarimui dėl jų nepriklausomybės, veiks Meghan ir Harry. Karališkoji pora be darbo nesėdės – ji, pasak Mirror.co.uk šaltinio, labdaringą veiklą susies su kariuomene.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Meghan ir Harry planuoja spręsti tokias problemas kaip karo veteranų ir sužeistų kariuomenės darbuotojų medicininė priežiūra ir benamystė tiek Jungtinėje Karalystėje, tiek JAV.

Sasekso hercogai, kaip užsienio portalui atskleidė šaltinis, nori „prisidėti prie pokyčių ginkluotųjų pajėgų arenoje“. Toks poros žingsnis pačios karalienės Elizabeth II būtų „puikiai sutiktas“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

Pirmadienį Harry ir Meghan kartu su karaliene, princu Charlesu ir jo sutuoktine Camilla, princu Williamu ir žmona Catherine dalyvavo kasmet rengiamuose Sandraugos dienos renginiuose Vestminsterio abatijoje.

Teigiama, kad tai paskutinis Meghan ir Harry oficialus pasirodymas viešumoje kartu su karališkąja šeima, prieš jiems atsisakant aukšto rango titulų. Jųdviejų dalyvauti Sandraugos dienos renginiuose paprašė pati karalienė, prieš porai pradedant naują gyvenimą Kanadoje su jųdviejų 10 mėnesių sūnumi Archie.

Harry, kuris lieka šeštasis eilėje į Jungtinės Karalystės sostą, sausio mėnesį sudrebino visą monarchiją pranešęs, kad jie su žmona nori atsisakyti savo karališkų pareigų.

Pora pranešė apie savo planus gyventi ir JK, ir Kanadoje, kad galėtų būti finansiškai nepriklausomi ir išsivaduotų nuo visus karališkosios šeimos įvykius aprašančios žiniasklaidos dėmesio.

Praėjusią savaitę pora pranešė, kad nors ir išsaugos „Jo ir Jos Karališkosios Prakilnybės“ titulus, nustos juos vartoti po kovo 31 dienos, kai oficialiai baigs atstovauti karalienei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius