-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją sukėlusi Lindsay Lohan išsisuko nuo kalėjimo

Pirmadienį Holivudo žvaigždutė Lindsay Lohan (26) išklausė teismo nuosprendį dėl pernai sukelto eismo įvykio. Aktorė turės praleisti 90 dienų reabilitacijos klinikoje.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lindsay Lohan

Lindsay, tiriant autoįvykį, kuris įvyko 2012 m. birželį Los Andžele, prisipažino, kad vairavo neapdairiai, kėlė pavojų aplinkiniams ir trukdė policijos pareigūnams dirbti savo darbą.

Teisėjas skyrė aktorei 90 dienų reabilitacijos klinikoje, 30 dienų viešųjų darbų ir 18 mėnesių psichologinės terapijos, pranešė Dailymail.co.uk.

Skandalas po skandalo

L.Lohan pirmą kartą už grotų atsidūrė 2007 metais dėl vairavimo išgėrus ir apsvaigus nuo narkotinių medžiagų. Tada kalėjime aktorė praleido... 84 minutes. Jai buvo skirta reabilitacija.

2010-ųjų liepą L.Lohan antrą kartą sėdo į kalėjimą dėl to, kad pažeidė lygtinio paleidimo į laisvę nuostatas. Už grotų ji turėjo praleisti 90 dienų, tačiau jau po dviejų savaičių ji išvyko į reabilitacijos kliniką, kur išbuvo 22 dienas.

2011 metais aktorė privalėjo nešioti specialią apyrankę ir metus nepažeisti įstatymų, tačiau sugebėjo patekti į teisėsaugos akiratį dėl vėrinio vagystės. Lindsay už vėrinio vagystę buvo nuteista 180 dienų kalėti, tačiau 2011 m. rugpjūtį sumokėjus užstatą ir vėl ji lygtinai paleista į laisvę.

Tačiau 2012 m. birželį aktorė pažeidė lygtinio paleidimo į laisvę nuostatas – pakeliui į juostos „The Liz & Dick“ filmavimą ji sukėlė avariją ir sumaitojo savo sportinį automobilį. Šį pirmadienį būtent dėl šio incidento L.Lohan išgirdo teismo verdiktą.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan 2013 m. kovą

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius