Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 26

Barackas ir Michelle Obamos – 30 metų santuokoje: kas liko už Baltųjų rūmų durų?

44-jo JAV prezidento Baracko Obamos ir jo žmonos Michelle meilės istorija – ko gero tokia pat garsi ir aptarinėjama, kaip tuometinio šalies vadovo kadencija. 2022 metų spalio 3 d. pora atšventė trisdešimt metų santuokoje. Perlines vestuves mininčių Baracko ir Michelle istorija prasidėjo kaip tikras romantinis filmas – ir taip tęsiasi iki šiol.
Barackas ir Michelle Obamos
Barackas ir Michelle Obamos / „Scanpix“ nuotr.

Pora susipažino dar 1989-aisiais Čikagoje buvusioje advokatų kontoroje, kurioje abu dirbo. Po trejų metų, 1992-aisiais Michelle ir Barackas susituokė, o 1998-aisiais jiems gimė pirmoji dukra Malia. Jaunėlės Sashos pora susilaukė 2001-aisiais.

Michelle Obama visada buvo žinoma kaip prezidento uola per visus pakilimus ir nuosmukius, kuriuos jam teko patirti kopiant politinės karjeros laiptais. Ji tapo pirmąja nebaltaode pirmąja ponia JAV istorijoje, o prezidentui baigus dvi kadencijas, pora ėmėsi filantropinės veiklos, išleido knygas ir paleido į pasaulį tinklalaides bei dokumentikas.

„Scanpix“ nuotr./Barackas ir Michelle Obamos su dukromis 2008-aisiais
„Scanpix“ nuotr./Barackas ir Michelle Obamos su dukromis 2008-aisiais

Meilės istorija, verta romano

Barackui Obamai buvo 28-eri, kai jis buvo pristatytas 25-erių Michellei Robinson jų advokatų kontoroje „Sidley Austin LLP“. Moteriai buvo pavesta būti jo mentore.

„Mes abu mokėmės Harvardo universitete, mūsų įmonė pagalvojo – reikia juos suvesti“, – 2008-aisiais ABC News pasakojo Michelle.

„Jis atrodė per daug gerai, kad tai būtų tiesa. Susitikinėjau su daug vaikinų, kurie turėjo nekokią reputaciją, maniau, kad ir jis toks pats – galintis padaryti įspūdį, bet tik tiek. Mes papietavome, jis buvo apsivilkęs prastu sportiniu džemperiu, jo burnoje kabėjo cigaretė. Pagalvojau – na štai, gražus, gerai kalbėti mokantis vaikinas, jau tai mačiau. Tačiau vėliau buvau šokiruota to, kaip jis gerai bendravo ir kad turėjo savyje gylio. Jis turėjo tvirtas moralines vertybes“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius