Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

B.Hadid nepaliko abejingų: podiumu žengė nuoga, finale demonstravo „apipurkštą“ suknelę

Paryžiaus mados savaitėje ant podiumo pasirodžiusi Bella Hadid išties privertė aiktelėti. „Coperni“ 2023 m. pavasario/vasaros kolekciją pristatęs supermodelis sukūrė tikrą šou – prieš žiūrovus stojusi apsinuoginusi, buvo aprengta purškiamo audinio suknele.
Bella Hadid Paryžiaus mados savaitėje
Bella Hadid Paryžiaus mados savaitėje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Beveik per kiekvieną Paryžiaus mados savaitę internete kyla šurmulys, o gerbėjus šokiruoja ir džiugina novatoriški būdai, kuriais dizaineriai demonstruoja karščiausias sezono tendencijas.

Šių metų Paryžiaus mados savaitė – ne kitokia. Žandikaulis daugeliui atvipo po Bellos Hadid pasirodymo „Coperni“ 2023 m. pavasario/vasaros kolekcijos, kurią ruošė dizaineriai Sébastien Meyer bei Arnaud Vaillant.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bella Hadid Paryžiaus mados savaitėje
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bella Hadid Paryžiaus mados savaitėje

Per šou finalą supermodelis žengė podiumu vilkėdama tik apatinius drabužius, o po to technikai apstulbusios publikos akivaizdoje ant jos su specialia „Fabrican“ medžiaga užpurškė suknelę.

Meninis pasirodymas, kuriame susipynė mokslas ir mada, reikalavo, kad 25-erių modelis mažai ką paliktų vaizduotei, o ekspertai galėtų sukurti suknelę ir taip padarytų tikrą šou.

Gerbėjai suskubo pagirti B.Hadid už jos vaidmenį šioje kolekcijoje, kuris, anot jų, „įeis į mados istoriją“.

„Twitter“ vartotojas rašė: „Vienas iš šauniausių kada nors matytų dalykų. Visiems, kurie tai matė realiame gyvenime, labai pasisekė.“

„Bella Hadid atėjo nuoga, o išėjo su nuostabia suknele. Mada gali būti tokia poetiška“, – pridūrė kitas.

Daugelis teigė, kad ši akimirka privalo būti įrašyta į istorijos vadovėlius. „Bella Hadid ir ši užpurkšta suknelė – tai ikoniška akimirka, kuri įeis į istoriją“, – teigė mados gerbėjai.

Tokiai revoliucijai ant vieno garsiausių podiumų abejingi neliko daugelis pasaulio madistų. Bellos Hadid pasirodymu dalijosi ir mados tinklaraštininkė, „Spintos guru“ įkūrėja Deimantė Bulbenkaitė.

„Coperni mados namų dizaineriai Sébastien Meyer bei Arnaud Vaillant yra neabejotinai vieni įdomiausių jaunosios kartos kūrėjų Paryžiuje. Jie kuria aksesuarus iš stiklo, eksperimentuoja su skirtinga tekstile, audinio apdirbimo būdais. Vis tik šio sezono pristatymo finalas auditoriją nukėlė į mados ateitį – naudojant patentuotą skystą medžiagą „Fabrican“, ant gyvo modelio buvo „užpurkšta“ suknelė, kuri per nepilną minutę sustingo į dėvimą, tamprų drabužį. Kiek apkirpus kraštus Bella suknelę pademonstravo praeidama podiumu.

„Fabrican“ medžiagą sugalvojo bei patentavo dr. Manel Torres – būtent jis ir yra vienas vyrų, ant podiumo dirbusių su purškikliais“, – apie neeilinį įvykį mados industrijoje sekėjams pasakojo D.Bulbenkaitė.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius