Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Billo Gateso dukra Jennifer į savo vestuves priėmė tik pilnai vakcinuotus svečius

Prieš kelias dienas už mylimojo egiptiečio Nayelo Nassaro (30) ištekėjusi milijardierių filantropų Billo ir Melindos Gatesų dukra Jennifer Gates (25) reikalavo, kad visi ištaigingos, du milijonus dolerių kainavusios vestuvių šventės svečiai būtų visiškai paskiepyti ir prieš atvykdami gautų neigiamą COVID-19 testo atsakymą.
Jennifer Gates su vyru Nayelu Nassaru
Jennifer Gates su vyru Nayelu Nassaru / Vida Press nuotr.

25-erių Jennifer Gates už mylimojo Nayelo Nassaro ištekėjo penktadienį slaptoje musulmoniškoje ceremonijoje. O kitą dieną savo įteisintą santuoką atšventė didelėje puotoje, atsiėjusioje ne vieną milijoną dolerių. Ir suknelę šiai progai pasirinko ypatingą – pasipuošė žinomos dizainerės Veros Wang kūriniu.

Šventėje dalyvavo daugiau nei 300 poros šeimos narių ir draugų.

„Štai kodėl mes nusprendėme, kad visi svečiai turi būti pilnai vakcinuoti ir prieš vestuves gauti neigiamą testo atsakymą“, – duodama interviu leidiniui „Vogue“ komentavo nuotaka.

Tačiau net ir nustačius minėtas taisykles, pernelyg atsipalaiduoti svečiams taip pat nebuvo leista – jie turėjo laikytis ir kitų saugumo reikalavimų.

„Mes taip pat paruošėme kaukes. Jaučiamės neįtikėtinai laimingi, galėdami saugiai susirinkti su savo artimaisiais. Mes žinome, kad kiti nėra tokie laimingi, ypač todėl, kad pandemija ir toliau niokoja bendruomenes JAV ir visame pasaulyje“, – „Vogue“ kalbėjo J.Gates.

Tam pačiam leidiniui nuotaka užsiminė ir apie savo tėvų skyrybas, sakydama, kad jai ir jos vyrui pastarieji metai buvo sunkūs, nes abiejų šeimos išgyveno „permainas“.

„Tai buvo sudėtingi metai, tiek su pandemija, tiek mūsų šeimoms, kurios išgyvena permainas, – sakė Jennifer. – Tačiau mano ir Nayelio meilė vienas kitam buvo nenutrūkstanti. Galimybė švęsti vestuves su artimiausiais draugais ir šeima buvo svajonės išsipildymas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius