Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Boyzone“ dainininkas Ronanas Keatingas su žmona Yvonne išsiskyrė po 14-os santuokos metų

Britų spauda praneša, kad dainininkas Ronanas Keatingas ir jo žmona Yvonne nutarė nutraukti jų 14-a metų trukusią santuoką.
Ronanas Keatingas su žmona Yvonne ir vaikais
Ronanas Keatingas su žmona Yvonne ir vaikais / „Scanpix“ nuotr.

35-erių R.Keatingas nebesugebėjo atkurti santykių su žmona po to, kai 2010-aisiais paaiškėjo, kad jis turėjo meilužę Francine Cornell.

Kaip rašoma Dailymail.co.uk, 37-erių Yvonne Keating dvejus su puse metų mėgino atleisti vyrui neištikimybę, tačiau nuolatinė įtampa jų santykius tik pablogino. Teigiama, kad pora stengėsi būti kartu dėl vaikų, bet patys nuo tokios padėties kentėjo, tad galiausiai nutarė pasukti skirtingais keliais.

„Nors Ronanas ir Yvonne nesugebėjo sulopyti tarpusavio santykių, jie pasiryžę visuomet kartu rūpintis savo vaikais. Jie vis dar myli vienas kitą ir liūdną žinią norėjo pranešti pirmiausia vaikams ir artimiems draugams“, – sakė laikraščio „The Sun“ šaltinis.

R.Keatingo romanas su šokėja Francine Cornell užsimezgė „Boyzone“ koncertinio turo metu 2009-aisiais, jie kartu buvo apie septynis mėnesius ir poros santykiai muzikantų komandai nebuvo naujiena. Nedidelio rato paslaptis iškilo viešumon, kai dainininko žmona Yvonne rado slaptą antrąjį vyro telefoną ir paskaitė intymias žinutes. Tąsyk R.Keatingas pripažino turėjęs romaną iš šalies, bet jie nutarė pasistengti dėl vaikų.

Dainininkas su žmona Yvonne susituokė 1998-aisiais Karibuose. Jie turi tris vaikus, 13-os Jacką, 11-os Missy ir 6-erių Ali.

VIDEO: ronan keating - life is a rollercoaster

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius