Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradley Cooperio mylimoji Suki Waterhouse gavo vaidmenį „Divergentės“ tęsinyje

Holivudo žvaigždės Bradley Cooperio (39 m.) mylimoji britų manekenė Suki Waterhouse (22 m.) pamažu skinasi kelią kino pasaulyje – ji gavo svarbų vaidmenį futuristinio veiksmo filmo „Divergentė“ („Divergent“) tęsinyje.
Suki Waterhouse
Suki Waterhouse / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„The Hollywood Reporter“ praneša, kad gražuolė manekenė „Divergentės“ tęsinyje „Insurgentė“ („Insurgent“) vaidins Marlene, pagrindinės herojės Tris (ją vaidina Shailene Woodley) draugę.

Šaime filme Suki Waterhouse atliks iki šiol didžiausią vaidmenį savo kaip aktorės karjeroje – ji jau yra vaidinusi keliuose filmuose, tačiau ankstesni jos vaidmenys buvo nedideli ir neryšūs.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Shailene Woodley ir Theo Jamesas filme „Divergentė“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Shailene Woodley ir Theo Jamesas filme „Divergentė“

Filmas „Divergentė“ (kaip ir būsimasis tęsinys „Insurgentė“) sukurtas pagal rašytojos Veronicos Roth romaną, kuris sulaukė didžiulio populiarumo tarp viso pasaulio paauglių.

Pirmoji dalis kino teatruose debiutavo šių metų kovą, o antroji dalis jau yra filmuojama ir žiūrovus pasieks kitų metų kovą. „Divergentėje“ vaidino minėtoji Shailene Woodley, Theo Jamesas, Kate Winslet, Ashley Judd, Zoe Kravitz, Maggie Q ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius