Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bręsta konfliktas tarp Cristiano Ronaldo ir jo vaiko motinos – ši nori pamatyti mažylį

Futbolininkas Cristiano Ronaldo, kaip teigiama, patiria spaudimą iš moters, kuri pagimdė jo sūnų. Pirmąsyk pasirodė informacijos apie šią nepažįstamąją – nurodoma, kad ji yra patraukli studentė britė. Dailymail.co.uk žiniomis, jauna moteris pageidauja, kad jai būtų leista matytis su vaiku.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

25-erių sportininkas pasaulį nustebino praėjusią vasarą paskelbdamas, kad tapo tėvu. Tada C.Ronaldo sakė, kad jis turi išskirtinę sūnaus globą ir jį augins vienas. Vėliau pasirodė pranešimų, neva portugalas nusipirko 20-metės kūdikio motinos tylą už 10 mln. svarų sterlingų apie 40,4 mln. Lt).

Britų žurnalistai iš šaltinių sužinojo, kad mergina dabar gailisi lengvai atidavusi kūdikį. Šis, kaip nurodoma, buvo britės meilės nuotykio su superžvaigžde C.Ronaldo po vakarėlio viename Londono klubų, rezultatas. Dailymail.co.uk nurodo, kad vaiko motina nuolat skambina futbolininkui kartodama, jog persigalvojo ir siūlo grąžinti jam pinigus.

Kalbama, kad jauna moteris buvo apimta tokio sielvarto, kad metė mokslus. Vienas C.Ronaldo teisininkų sudaryto kontrakto straipsnių nurodo, kad situacijos ji negali aptarinėti su niekuo – įskaitant šeimą ir draugus. Staigų praturtėjimą ji paaiškino laimėjimu loterijoje, nenurodydama tikslios sumos.

Pasak „Daily Mirror“ šaltinio, C.Ronaldo neturėtų nė bendrauti su mergina, bet dėl jos įkyrių skambučių, bendravimas tapo rutina. „Ji net paskambina jam po varžybų – pasveikinti. Tikisi, kad taip jį paveiks. Jai atrodo, kad pardavė sielą, nes gali turėti milijonus, bet niekam negali paaiškinti, kur juos gavo ir kas iš tiesų nutiko“, – pasakojo itin konfidencialus šaltinis.

C.Ronaldo bičiulių teigimu, futbolininkas įsitikinęs, kad mergina pati kalta, nes pati priėmė tokį sprendimą. Teigiama, kad sužinojusi apie nėštumą, mergina su sporto žvaigžde susisiekė per jo agentą Jorge‘ą  Mendesą. Kol futbolininkas žaidė Pasaulio futbolo čempionate Pietų Afrikoje, buvo atliktas DNR testas. Praėjusių metų liepos 3-ąją C.Ronaldo tinklalapyje „Facebook“ paskelbė tapęs tėvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius