Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų aktorius Rogeris Moore'as pelnė aukščiausią UNICEF apdovanojimą

Didžiosios Britanijos kino žvaigždė Rogeris Moore'as ketvirtadienį pelnė Jungtinių Tautų (JT) Vaikų fondo (UNICEF) pirmąjį Jungtinės Karalystės apdovanojimą už viso gyvenimo pasiekimus – taip pagerbta jo veikla per du dešimtmečius šios organizacijos geros valios ambasadoriaus poste.
Džeimso Bondo ir kitų vaidmenų kūrėjas lietuvius ragino aukoti pasaulio vaikams.
Rogeris Moore'as / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Filmuose apie Džeimsą Bondą vaidinęs aktorius nenuilstamai darbavosi UNICEF labui nuo praeito amžiaus 9-o dešimtmečio, kai buvo paragintas prisidėti prie šios iniciatyvos savo velionės draugės Audrey Hepburn.

R.Moore'as tapo kviestine žvaigžde per ketvirtadienį Londone vykusį specialų priėmimą, o apdovanojimą jam įteikė UNICEF padalinio Jungtinėje Karalystėje viceprezidentas Marcas Bollandas.

Aktorius sakė svečiams: „Turbūt esu labiausiai žinomas dėl Bondo vaidmens, tačiau mano tikroji aistra – UNICEF geros valios ambasadoriaus vaidmuo.“

„Į UNICEF mane užverbavo viena iš žaviausių ir daugiausia užuojautos turėjusių moterų pasaulyje – Audrey Hepburn. NBuvau sujaudintas neįtikėtino šios organizacijos atliekamo darbo, kuriuo gelbėjamos milijonų vaikų gyvybės, keičiama jų ateitis“, – pridūrė jis.

„Neabejotina, jog medalių nusipelnė vaikai ir savo darbui atsidavę vietos darbuotojai, tačiau jaučiuosi nepaprastai pagerbtas ir norėčiau padėkoti UNICEF už šį tikrai jaudinantį apdovanojimą“, – sakė R.Moore'as

Nuo šiol šis apdovanojimas bus žinomas kaip Rogerio Moore'o apdovanojimas už viso gyvenimo pasiekimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius