Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi vedė 53 metais jaunesnę mylimąją

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi prie santuokos slenksčio žengia dar vieną kartą – 85-erių metų vyras vedė 53 metais jaunesnę mylimąją, savo partijos „Forza Italia“ narę Martą Fasciną, skelbia dailymail.co.uk.
Silvio Berlusconi ir Martos Fascinos vestuvių akimirka
Silvio Berlusconi ir Martos Fascinos vestuvių akimirka / Socialinių tinklų nuotr.

Apie prabangias vestuves buvo pranešta pasirodžius filmuotai vaizdo medžiagai socialiniuose tinkluose. Vaizdo įraše galima pamatyti, kaip Silvio Berlusconi ir jo nauja žmona Marta mėgaujasi „Meilės švente“ istorinėje viloje „Villa Gernetto“ Lesmo mieste.

Tai jau antras kartas, kai jis viešai prisipažįsta moteriai meilėje. Pirmas kartas buvo sausį, kai per Martos gimtadienio šventę jis paviešino nuotraukas, kuriose ilgesingai vienas į kitą žvelgia.

Iš įkeltų nuotraukų galėjo susidaryti įspūdis, kad ceremonija panaši į vestuves, tačiau pora nebuvo oficialiai susituokusi dėl vis vykstančių šeimos ginčų dėl paveldėjimo. Galiausiai pasirodęs vaizdo įrašas šias spėliones išsklaidė – matyti, kad vyksta tikra vestuvių ceremonija.

Akimirka iš vestuvių ceremonijos:

Pasirodo, penki suaugę politiko vaikai buvo pasipiktinę dėl tėvo ketinimų vesti M.Fasciną, nes tai jai suteiktų teisę pretenduoti į vyro turtus, kurių vertė viršija 5 mlrd. svarų.

Atrodo, kad sveikatos problemos, sekso skandalai ir senyvas amžius nesutrukdė S.Berlusconi ir jo merginai surengti dar vienos ceremonijos.

M.Fascina yra naujausia S.Berlusconi meilė po to, kai 2020 m. jis nutraukė santykius su Francesca Pascale, kuri, sulaukusi 34 metų, jam buvo tiesiog per sena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius