-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi D.Beckhamo meilužė sako užtikusi jį lovoje su dar viena moterimi: „Buvo tiesiog šlykštu“

Jogos trenerė Rebecca Loos, kuri 2000-ųjų pradžioje buvo laikoma garsaus futbolininko Davido Beckhamo meiluže, teigia tuometu radusi jį lovoje su dar viena moterimi.
Davidas Beckhamas, Victoria Beckham
Davidas Beckhamas, Victoria Beckham / Scanpix, Vida Press ir socialinių tinklų nuotr.

Tuo metu asmenine asistente dirbusi R.Loos sako, jog tai ją iš tiesų labai įžeidė. Ji atsimena su Bechamų šeima dalyvavusi legendinio futbolininko Ronaldo Nazario rengtame vakarėlyje jo namuose ir pastebėjusi Davidą besislepiantį sodo gale bei besikalbantį su modeliu iš Ispanijos.

„Tai mane labai įskaudino“, – duodama interviu „Daily Mail Sunday“ kalbėjo Rebecca. Taip pat pridūrė, kad pats vakarėlis buvo išties šaunus – su daug nuostabaus maisto, muzikiniu sambos pasirodymu ir daug šampano.

Tačiau ši pakyli vakarėlio nuotaika greitai apniuko. R.Loos sako sulaukusi Davido žmonos skambučio, kuri buvo labai sunerimusi negalėdama prisiskambinti vyrui.

„Pasakiau jai nežinanti, kur jis. O tada ji liepė nieko nelaukiant jį rasti. Tuomet pagalvojau, kad tai gana nemaloni situacija, bet pasiryžau jo ieškoti“, – toliau istoriją dėstė Rebecca.

Moteris sako, kad nuėjusi prie namo pastebėjo lauke laukiančius du Davido asmens sargybinius. Šiems ji pasakė vis dar telefonu kalbanti su Davido žmona, todėl norėtų jį rasti. Vienas iš asmens sargybinių staigiai pasišalino į greta buvusį miegamąjį, o iš jo grįžo jau drauge su pačiu futbolininku.

„Pro praviras duris mačiau, kad modelis gulėjo lovoje. Taip pat aiškiai supratau, kad tai – miegamasis kambarys. Man buvo tiesiog šlykštu, tačiau perdaviau jam telefoną sakydama „štai – tavo žmona“, – vakarėlio detales prisimena Rebecca.

„Scanpix“ nuotr./Davidas Beckhamas, Victoria Beckham
„Scanpix“ nuotr./Davidas Beckhamas, Victoria Beckham

Ši taip pat pastebėjo, kad padavus telefoną, David su Victoria kalbėjo tyliai ir ramiai. Toks vyro poelgis pavertė R.Loos pasijausti it tikrai nevykėlei, tačiau ji vis tiek sako norėjusi būti šalia jo.

„Turėdavau sau priminti, kad jis – vedęs vyras. Galbūt dabar jis pietauja su Victoria? Turėdavau laukti, kol jis pats ateis pas mane“, – pirmą kartą apie tariamą romaną su garsiu futbolininku Rebecca prakalbo dar 2004 metais, duodama interviu „Sky News“.

Davidas neigė Rebeccos ir kitų moterų kaltinimus neištikimybe žmonai Victoria. „Net neįsivaizduoju, kaip išgyvenome visus šiuos kaltinimus“, – nesenai išleistame dokumentiniame seriale „Beckham“ sakė pats futbolininkas.

„Viktorija man yra viskas. Matyti ją palūžusią buvo sunku, tačiau mes – kovotojai. Mes turime stengtis dėl vienas kito ir savo šeimos. Tai, ką mes turėjome – tikrai buvo verta šios kovos“, – pridėjo Davidas.

Socialinių tinklų nuotr./Rebecca Loos
Socialinių tinklų nuotr./Rebecca Loos

Rebecca, kuri šiuo metu su vyru ir dviem vaikais gyvena Norvegijoje sakė, kad pamačiusi dokumentiką tiesiog turėjo dar kartą pasisakyti.

„Aš taip pat turiu šeimą ir vaikų, kurie gali pasinaudoti „Google“ paieška bei peržiūrėti šią dokumentiką. Noriu, kad jie žinotų, jog jų mama yra drąsi ir nebijo pasisakyti prieš garsią porą bei už save pastovėti“, – sakė R.Loos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius