Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Cameron Diaz mylimasis Alexas Rodriguezas vakarojo su nelegaliu pokeriu ir narkotikais

Kai esi garsus beisbolo žaidėjas, o tavo mylimoji – viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių, nieko keista, kad liudininkai pastebi net ir mažiausius prasižengimus. Ką jau kalbėti apie nelegalų pokerį, kurio metu vartojamas kokainas. Būtent žaisdamas tokį žaidimą buvo pastebėtas Cameron Diaz mylimasis, Niujorko „Yankees“ komandos žvaigždė Alexas Rodriguezas.
Cameron Diaz ir Alexas Rodriguezas
Alexas Rodriguezas ir Cameron Diaz / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Karščiausias žinias iš pramogų pasaulio nuolat pranešantis portalas Radaronline.com cituoja žurnalo „Star“ tyrimą. Jame nurodoma, kad A.Rodriguezas su grupe kitų žmonių pogrindyje žaidė nelegalų pokerį, tuo pat metu atvirai buvo vartojamas kokainas. Beisbolo žvaigždė neva ir pats organizavo ypač aukštų statymų žaidimą, po kurio neapsiėjo be galvažudžių grasinimų pralaimėjusiems.

„Star“ cituoja šaltinį taip pat dalyvavusį žaidime ir viską mačiusį savo akimis. Šis leidinys birželį jau paviešino dalį garsenybių, pamėgusių nelegalius žaidimus. Tokių blogiukų, negalinčių atsispirti pokeriui, sąraše daugybė garsių aktorių: Tobey Maguire‘as, Benas Affleckas, Leonardo DiCaprio ir Mattas Damonas.

Nurodoma, kad paviešinta informacija gali turėti didelės įtakos A.Rodriguezo karjerai, mat anksčiau jis jau buvo įspėtas, jog bus išmestas iš Pagrindinės beisbolo lygos, jei nesilaikys atokiau nuo nelegalaus pokerio klubų. Šiuo metu beisbolininko veikla tiriama. Anksčiau 36-erių A.Rodriguezas neigė, kad jis dalyvauja tokiuose garsenybių pamėgtuose žaidimuose. „Star“ žiniomis, sportininkas nelegaliai žaidė pokerį mažiausiai dusyk. Tokiuose žaidimuose galima pralaimėti iki milijono JAV dolerių.

Nors anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad C.Diaz ir A.Rodriguezas išsiskyrė, panašu, kad jie vis dar kartu. Neseniai paparacai yra juos kartu nufotografavę besiilsinčius Majamio paplūdimyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite 15min naujienlaiškius