Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Catherine Zeta-Jones vaidindama Mirtišę bandys prilygti Anjelicai Huston

Catherine Zeta-Jones (51) nekantrauja susibičiuliauti su visais prie serialo „Wednesday“ kūrimo prisidėsiančiais profesionalais. Tačiau aktorės laukia ne tik smagiai praleidžiamas laikas, bet ir sunkus darbas, mat Catherine Zeta-Jones tapo „Netflix“ projekto, kuriam vadovauja Timas Burtonas, žvaigžde – jai patikėtas Adamsų šeimynėlės matriarchės Mirtišės vaidmuo.
Catherine Zeta-Jones, Anjelica Huston
Catherine Zeta-Jones, Anjelica Huston / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

„Netrukus pradėsiu filmavimus Rumunijoje“, – „Entertainment Tonight“ „Emmy“ apdovanojimuose užsiminė aktorė.

Prestižinėje ceremonijoje Catherine Zeta-Jones lydėjo sutuoktinį Michaelą Douglasą (76), nominantą geriausio pagrindinio aktoriaus kategorijoje už vaidmenį komedijoje „The Kominsky Method“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones
AFP/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones

„Nekantrauju pradėti dirbti su nuostabiuoju Timu Burtonu ir makiažo bei kostiumų dizaineriu, su kuriuo teko bendradarbiauti jau anksčiau, taip pat Luisu Guzmanu, vaidinsiančiu Gomesą, su kuriuo filmavausi „Narkotikų kelyje“, – džiaugsmo neslėpė Catherine Zeta-Jones.

Mirtišės atvaizdavimas – nelengva užduotis, ypač žinant, kad kultiniame 1991 m. filme „Adamsų šeimynėlė“ jis buvo patikėtas legendinei Anjelicai Huston. Daugelis su šia komedija užaugusių kitos garsios moters Mirtišės vietoje neįsivaizduoja. Ar Catherine Zeta-Jones pavyks prilygti garsiai aktorei, o gal jos Mirtišė netgi bus geresnė?

Kaip rašo Dailymail.co.uk, „Adamsų šeimynėlės“ perdirbinyje Trečiadienę vaidins kito hito – serialo „You“ žvaigždė Jenna Ortega. Taip pat šiek tiek atskleista ir paties projekto siužeto:

„Trečiadienė bando suvaldyti vis pasirodančias antgamtiškas galias, užkirsti kelią siaubingoms žudynėms vietiniame miestelyje ir išnarplioti paranormalią paslaptį, jos tėvus įtraukusią prieš 25 metus, tuo pat metu susidurdama su naujais ir painiais santykiais „Nevermore“ akademijoje.“

Dar rugpjūtį Catherine Zeta-Jones įsikūnijo į Mirtišę, pasipuošusi juoda, figūra aptempiančia suknia ir lūpas paryškinusi raudona spalva. Aktorė tikrai panaši į garsios šeimos narę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius