Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Cheryl Cole taisosi privačioje klinikoje

Pavojingos tropinės infekcinės ligos, maliarijos, į ligos patalą paguldyta atlikėja Cheryl Cole, savaitgalį pagaliau buvo perkelta į privačią kliniką, beveik po savaitės intensyvios terapijos skyriuje.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Cheryl

Kaip pranešė Thesun.co.uk, manoma, kad didesnis pavojus dainininkės sveikatai nebegresia ir ji pradėjo taisytis. Iki šeštadienio 27-erių Ch.Cole gulėjo specialioje Londono tropinių ligų ligoninėje. Čia atlikėja buvo atvežta prieš savaitę – sekmadienį, kamuojama drebulio ir aukštos temperatūros. Beje, kaip paaiškėjo, neištikimasis Ch.Cole vyras futbolininkas Ashley Cole‘as vos prieš jai susiregant tardė moters bičiulio šokėjo Dereko Hougho padėjėją. Pavydus sportininkas, nors pats ir ne kartą buvo nuklydęs į kairę, mėgino išsiaiškinti apie žmonos, su kuria skiriasi, ir šokėjo tariamą ar tikrą romaną.

25-erių D.Houghas, su kuriuo Ch.Cole bulvarinių žiniasklaidos priemonių buvo supiršta, atlikėjai gulint ligoninėje nesitraukė nuo jos lovos. Beje, dainininkė užsikrėtė maliarija taip pat būdama su šokėju, per jų bendras atostogas Tanzanijoje birželį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius