Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Christopheris Nolanas ruošia dar vieną tamsos užtaisą – parodytas naujausio filmo apie Betmeną reklaminis filmukas

„Betmenas privalo sugrįžti“ – tokie žodžiai nuskamba neseniai pristatytame naujausio filmo apie Žmogų–šikšnosparnį reklaminiame klipuke.
Betmenas
Betmenas / Kadras iš filmo „Tamsos riteris“

Iš atskleistų vaizdų kino kritikai sprendžia, kad filmas „Tamsos riterio iškilimas“, kuris bus pristatytas 2012-aisiais, bus pats tamsiausias per visą Betmeno istoriją.

Paskutinioji režisieriaus Christopherio Nolano trilogijos dalis papasakos apie Žmogaus–šikšnosparnio kovą su piktuoju superblogiečiu Beinu. Šį iš originalaus komikso atkurtą herojų vaidins britų aktorius Tomas Hardy. Iš trumpo filmuko atrodo, kad būtent Beinas yra naujasis „Tamsos riteris“, griaunantis Gotamo miestą.

„Tamsos riterio iškilime“ taip pat parodoma akimirkų iš 2005-aisiais pastatyto pirmojo Ch.Nolano trilogijos filmo „Betmenas – pradžia“. Aktorius Gary Oldmanas naujame filme vaidina ligotą ir vargiai judantį komisarą Gordoną, kuris maldauja Bruce‘o Wayne‘o sugrąžinti Betmeną.

Ankstesnis trilogijos filmas „Tamsos riteris“ baigėsi tuo, kad Betmenui teko slapstytis, mat jis prisiėmė kaltę dėl žalos, kurią padarė Džokeris ir kiti piktadariai.

Aktorės Anne Hathaway vaidintos herojės Moters-katės reklaminiame filmuke nematyti. Tiesa, filme „Tamsos riterio iškilimas“ turėtų pasirodyti ir aktorius Josephas Gordonas-Levittas, kuris vaidins Džoną Bleiką ir aktorė Marion Cotillard, kuri atliks Mirandos Teit vaidmenį.

Naujausio Ch.Nolano „kūdikio“ biudžetas, kaip pranešama, yra apie 250 mln. JAV dolerių (apie 607 mln. Lt ). Filmas kino teatrus turėtų pasiekti 2012-ųjų liepos pabaigoje.

VIDEO: Batman 3 The Dark Knight Rises | teaser trailer US (2012)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius