Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Kelly Clarkson ištekėjo už muzikos vadybininko Brandono Blackstocko

Sekmadienį dainininkė Kelly Clarkson ištekėjo už muzikos vadybininko Brandono Blackstocko.
Kelly Clarkson ir Brandonas Blackstockas
Kelly Clarkson ir Brandonas Blackstockas / „Instagram“ nuotr.

Įsimylėjėliai susituokė intymioje ceremonijoje Nešvilyje (Tenesio valstijoje) – anksčiau jie planavo iškelti didelę puotą, tačiau priartėjus vestuvių datai suprato, jog yra per daug užsiėmę su darbo reikalais, taigi nutarė susituokti tik pačių artimiausių šeimos narių rate.

„Aš jau oficiali ponia Blackstock :) Susituokėme vakar Blackberry fermoje Tenesyje, pačioje nuostabiausioje vietoje“, – pirmadienį savo „Twitter“ paskyroje rašė dainininkė, kartu įkeldama ir tris romantiškas nuotraukas iš vestuvių – jas pažiūrėti galite paspaudę čia.

Ištekėjusi už savo mylimojo, 31-erių Kelly tapo ne tik žmona, bet ir pamote – iš pirmosios santuokos 36-erių Brandonas turi 12-metę dukrą Savannah ir 6-erių sūnų Sethą.

Su Brandonu Blackstocku dainininkė susitikinėti pradėjo praėjusių metų pradžioje, o sužadėtuvės įvyko prieš Kalėdas. Kelly ir Brandonas pažįstami buvo jau seniai – jis yra dainininkės vadybininko Narvelo Blackstocko sūnus, tačiau apie romantiškus jausmus nė vienas iš jų negalvojo, nes Brandonas buvo vedęs. Visai kitaip jiedu vienas į kitą pradėjo žiūrėti tada, kai Brandonas jau buvo išsiskyręs su žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius