Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkės Cheryl brolis priverstas elgetauti gatvėse: ant sesers pykčio nelaiko

Britų popatlikėjos, laidų vedėjos, modelio Cheryl Cole brolis gyvena visai kitokį gyvenimą nei jo žinoma sesuo. Šiuo metu vyras skursta Anglijos gatvėse ir net neaišku, ar apie jo situaciją nutuokia pati Cheryl, rašo „Mirror“.
Cheryl
Cheryl / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Cheryl

Atlikėjos, modelio Cheryl vyresnis brolis Andrew Tweedy gyvena gatvėse. Kaip atskleidė A.Tweedy, šiuo metu jam tenka prašyti pinigų iš nepažįstamųjų ir gyventi palapinėje Šiaurės Anglijoje.

Visgi vyras ant savo sesers Cheryl jokio pykčio nelaiko ir nekaltina jos dėl situacijos, kurioje jam teko atsidurti. Andrew modelį laiko savo šeima, nors, kaip priduria, nėra tikras, ar ji apskritai žino, kad jis gyvena gatvėse.

„Štai kaip aš gyvenu. Elgetavau jau tris mėnesius ir tai tikrai daužo man širdį“, – jis sakė „The Sun“.

„Su tokia šeima, kokią turiu, neturėčiau čia būti. Tai siaubinga“, – pridūrė jis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cheryl ir Liamas Payne'as
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cheryl ir Liamas Payne'as

„Niekas iš jų su manimi nesusisiekė. Net jeigu Cheryl man nepadeda, ji vis tiek yra mano šeima. Ji turbūt nė nenutuokia, kad gyvenu gatvėse. Tai žemiausias mano gyvenimo momentas“, – pripažino brolis.

Andrew praeitis buvo sudėtinga. Jis jau ir anksčiau kalbėjo apie tai, kaip sesuo Cheryl jį skatino pakeisti savo gyvenimo būdą.

„Kartais stebiu Cheryl per televizorių ir galvoju: tavo gyvenimas yra toks skirtingas nuo to, kurį palikai už savęs“, – 2008-aisiais sakė jis.

„Ji man sako, kad jos darbai mane turėtų įkvėpti ir kad aš galiu atsukti nugarą alkoholiui ir smurtui. Vietoje to kaip kvailys grįžtu prie alkoholinių gėrimų ir klijų“, – taip pat prisipažino Andrew.

Apie santykius su broliu yra kalbėjusi ir pati Cheryl. Anot atlikėjos, išgirdęs naujieną, kad jų tėtis iš tiesų nėra jų biologinis tėtis, Andrew pasikeitė kaip žmogus.

Vida Press nuotr./„Girls Aloud“ (iš kairės Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Cole ir Kimberley Walsh)
Vida Press nuotr./„Girls Aloud“ (iš kairės Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Cole ir Kimberley Walsh)

„Jie atrodė išties sunerimę, mano širdis pradėjo plakti ypač greitai. „Paaiškinsiu tai“, – pasakė mama. Jos akys rodėsi liūdnos, ant kaktos ryškėjo gilios raukšlės“, – Cheryl rašė savo autobiografijoje.

„Tėtis nutilo, o tai man kėlė paniką. Aplinka tapo chaotiška. „Ar mano tėtis tikras?“, – Andrew sušuko mamai į veidą. Prisiekiu, laikrodis sustojo sekundei. Andrew pasakė, kad gatvėje jam kažkas atskleidė, kad tėtis nebuvo jo tikras tėtis.

Andrew buvo toks įsiutęs, kad atrodė kaip pamišęs žmogus. Nepaisant to, koks įtūžęs jis atrodė, ši žinia skambėjo siaubingai realistiškai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius